>
В наявності
1099 грн
982 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

304 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1228 грн
1091 грн
+ =
1498 грн
1318 грн
+ =
3748 грн
3208 грн
+ =
1148 грн
1024 грн
+ =
1558 грн
1368 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Уявіть собі чудовий світ, де ігрові світи Minecraft та LEGO поєднуються в унікальній формі ігрового набору "Квітучий вишневий сад" (21260). Цей набір не тільки чудовий подарунок для молодих шанувальників Minecraft, але й справжнє відкриття для всіх, хто цінує пригоди, природу та битви із зомбі. Адже в цьому наборі діти зустрінуть персонажа Санні, який уперше з'являється у LEGO Minecraft.

Ваша дитина піклуватиметься про віртуальний сад, доглядаючи яскраві дерева, перестрибуючи через струмок по невеликому містку, і піклуючись про піщаний сад з декоративним горщиком і чорним каменем. А ще в цьому наборі є бджоли, веселі та доброзичливі, дорослий нюхач, і його малюк, а також яйце нюхача, яке можна викопати за допомогою дорослого нюхача, що мануально активується. Але в цьому світі не все так безхмарно - ворожий зомбі несподівано нападає на сад, і діти повинні будуть виявити кмітливість і сміливість, щоб захистити свої землі від вторгнення.

І звичайно ж, для цифрових фанатів є можливість створювати свої унікальні конструкції завдяки безкоштовному мобільному додатку LEGO Builder.

Про набір

Ігровий набір LEGO Minecraft Квітучий вишневий сад (21260) складається з 304 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

У цьому світі важливо не лише будувати, а й досліджувати, мріяти та сміливо йти вперед. Адже саме так народжуються нові ідеї та відкриваються нові горизонти. Кожна цегла, кожна фігурка LEGO, кожен момент гри - це можливість поринути у захоплюючу подорож, де реальність поєднується з фантазією.

Коли діти грають з ігровим набором LEGO Minecraft Вишневий квітучий сад (21260) вони не просто проводять час за розвагою. Вони розвивають свої навички, навчаються працювати у команді, знаходити рішення та долати перешкоди. Цей досвід стає частиною їхнього особистісного зростання і допомагає їм стати сміливими та самостійними. Так що давайте разом вирушимо в захоплюючу пригоду в квітучий вишневий сад, де чекають на нас дивовижні відкриття, захоплюючі пригоди та незабутні враження!

LEGO Minecraft - це цілий світ можливостей та уяви

Цей набір не просто іграшка – це цілий світ можливостей та уяви. Адже коли діти будують свій вишневий сад, вони не просто поєднують цеглинки LEGO, вони створюють свою власну історію, повну пригод та відкриттів. Уявіть, як вони радітимуть кожному маленькому успіху - посадці нового дерева, виявленню рідкісного насіння, або перемозі над зомбі. І щоразу, коли вони гратимуть, вони вкладатимуть свою власну енергію та творчість, роблячи свій сад унікальним та особливим. Даний ігровий набір не просто дає дітям можливість грати - він надихає їх бути творчими, сміливими та кмітливими. І хто знає, можливо, саме тут, у цьому квітучому вишневому саду, зароджується наступна велика пригода чи великий винахідник.

Придбати ігровий набір LEGO Minecraft Вишневий сад квітучий (21260) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари