>
Уточнити наявність у постачальника
2649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

462 шт.
3 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Не вічно ж ганятися за зомбі, скелетами чи павуками. Іноді хочеться зупинитися, побудувати власний будинок і завести господарство, що і запропоновано зробити в наборі LEGO “Ферма з вітряком”. Однак і з зомбі поборотися також є можливість.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21262 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 462 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Персонажі на фермі

Оскільки набір ЛЕГО 21262 зосереджений на фермі, то і фігурки в нього додані відповідні:

  • мельник. Головний герой набору має скін, який складається з синього капюшона, блакитної сорочки і коричневих штанів. На шию кріпиться спеціальна деталь плаща. Насамперед він має аксесуар - мотику;
  • житель-пастух. Він одягнений у коричневий костюм із принтом білої овечої вовни спереду. Традиційно, руки з'єднані спереду;
  • зомбі. Оскільки у світі Майнкрафт неможливо без злих мобів, доданий до набору зомбі носить блакитну кофту і фіолетові штани. Окремо є деталь алмазного шолома;

Не у вигляді стандартних фігурок, проте в набір додано 2 вівці. Одна з них із жовтою шерстю, а інша - помаранчевою.

Життя поблизу млина

Конструкція з цього набору складається з двох половин - ферми та млина. Починаючи з ділянки ферми, вона збирається на зелених пластинах. Є невелика кам'яна огорожа із сірих деталей, ткацький верстат, факел, дві квітки та дерево. Для дерева використовується будь-яка кількість вовни, невикористана у вівцях. Тут же є ножиці для стрижки овець. До цієї ділянки примикає город. Він складається з коричневих деталей землі та блакитних - води. На городі росте кілька видів рослин, серед яких цукрова тростина, буряк і пшениця. 

Головною фішкою набору є млин з яскраво-червоним дахом. На його першому поверсі знаходиться все необхідне, щоб спекти торт. Це паростки пшениці, яйце, цукор і молоко. Також є деталь уже готового торта і верстак. На верхньому поверсі може зберігатися сіно та інші припаси. Уся задня частина відкрита, щоб було легше отримати доступ до предметів інтер'єру. Через весь млин проходить механізм, який відтворює перемелювання паростків пшениці на борошно. Обертаючи коліщатко на зворотному боці споруди, можуть обертатися лопаті та жорна всередині неї. Млин, що працює, досягає розмірів у 20 сантиметрів заввишки, 16 завширшки і 11 завдовжки.

Набір ЛЕГО “Ферма з вітряком” відправляє фанатів всесвіту Майнкрафт на ферму, де є можливість вирощувати врожай, доглядати за вівцями, ткати одяг, готувати торти і відбиватися від нападів підступного зомбі. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари