>
В наявності
3349 грн
2589 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

516 шт.
0 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3548 грн
2757 грн
+ =
4948 грн
3933 грн
+ =
11848 грн
9644 грн
+ =
3498 грн
2715 грн
+ =
3648 грн
2841 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Запам'ятати знакові моменти можна різними способами, проте насамперед через фотографію. Тож, наведіть фокус і відтворіть культову камеру в наборі LEGO "Фотоапарат Polaroid OneStep SX-70". Адже конструктор ЛЕГО також свого роду спосіб запам'ятати момент.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21345 було випущено в межах серії LEGO Ideas. Він містить 516 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети і багато іншого. 

Ідея для створення набору

Як і у будь-якого іншого набору серії ЛЕГО Ідеї, у цього є конкретний творець. Ним став користувач сайту з ніком "Minibrick Productions". Ідея була описана, як набір для любителів фотографії, шанувальників технологій і пам'ятних речей, а також для колекціонерів конструктора ЛЕГО. Задумка виявилася виграшною, набравши з січня по лютий 2022 року 10.000 прихильників, а в жовтні того ж року її обрали як один із наступних наборів.

Модель камери Polaroid OneStep SX-70

Фотоапарат, запропонований для складання в наборі, було випущено 1977 року, він став одним із найбільш продаваних. Він коштував менше, ніж аналоги, через що зміг популяризувати миттєву фотозйомку. 

Зібрана камера практично в натуральну величину і настільки схожа на оригінальну, що здалеку відрізнити неможливо. Спереду відтворена знаменита райдужна смужка, об'єктив, циферблат, кнопка спуску затвора тощо. Модель камери доповнена 3 фотографіями, нібито зробленими на неї, на яких зображені мініфігурки ЛЕГО. Для них же передбачена спеціальна коробка для зберігання. 

  • фото №1. Едвін Ленд, винахідник процесу миттєвої фотографії;
  • фото №2. Будинок-музей LEGO в Біллунді;
  • фото №3. Сестра дизайнера Ideas на відпочинку в Ля-Рошелі.

Але й на цьому особливості набору не закінчуються, адже всередину додано механізм, що дає можливість імітувати друкування фотографії. Передня частина відкривається, даючи змогу вставити одну з фотокарток. Потім, натиснувши на червону кнопку спуску затвора, ця ж фотографія може вилетіти з камери. 

Насолоджуйтеся точним відтворенням камери, приправленим ностальгією в наборі ЛЕГО "Фотоапарат Polaroid OneStep SX-70". 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари