>
В наявності
5299 грн
4368 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 606 шт.
0 шт.
48 × 12 × 28.5 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5498 грн
4536 грн
+

LEGO Ideas Eeyore (idea090)

499 грн
420 грн
=
5798 грн
4788 грн
+ =
11298 грн
9348 грн
+ =
5448 грн
4494 грн
+ =
5598 грн
4620 грн
+ =
5998 грн
4956 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Те, що ми граємо, і є саме життя". - Луї Армстронг, трубач

Відчуйте ритми запального джазу, який грають найкращі музиканти у наборі LEGO “Джазовий квартет” та дізнайтеся, що таке саме життя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21334 було випущено у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 1606 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – музика.

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є своєрідною унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задум на спеціальному сайті і якщо він набере достатньо голосів, то може бути виданий. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого.

Автор ідеї

Творцем ідеї для цього набору став Хсінвей Чи, який розмістив її на офіційному сайті LEGO у січні 2021 року. Вона сподобалася не лише фанатам, які почали активно за неї голосувати, а й персоналу, який відзначив її як фантастичний проект. Вже 16 квітня Квартет набрав необхідних 10.000 голосів і перейшов на розгляд. Вона зайняла кілька місяців, але в жовтні того ж року ідея була прийнята компанією і почався процес розробки фінального продукту. Дизайнерами виступили Джастін Рамсден та Оллі Грегорі. Так, з'явився 42-й набір серії LEGO Ideas під назвою “Джазовий квартет”.

Квартет музикантів

Набір побудований за модульним принципом, і кожен музикант має частину сцени та власний музичний інструмент. Всі частини моделі з'єднуються разом, але не замикаються, тому при переміщенні остаточної моделі необхідно бути обережними. Детальніше, у наборі LEGO 21334 є:

  1. трубач. У трубача є невелика частина сцени, а також сходи, що ведуть до неї. Пряма нога – єдина його частина, прикріплена до сцени. Нога закріплена нижче за рівень сцени, що забезпечує дуже міцне кріплення. Його вбрання включає чорні черевики, сірі штани, білу сорочку, підтяжки та червону краватку. У піднятих руках чоловік тримає трубу та грає на ній;
  2. басист. Басист встановлений на невеликому квадраті сцени за допомогою з'єднання ніг та сірого шарового шарніра для контрабасу. На чоловікові чорні черевики та штани, біла сорочка та краватка-метелик;
  3. барабанщик. Складання з'єднано з великою ділянкою сцени і паралельно її ж кутом. Барабанщик з'єднується зі стільцем, який потім з'єднується зі сценою. На ньому смугасті туфлі, чорні штани, біла сорочка, краватка-метелик і капелюх. Він сидить за великою барабанною установкою;
  4. піаністка. Жінка також з'єднана із кутовою ділянкою сцени. Вона трохи великої статури і одягнена у жовте плаття. На голові – жовта пов'язка. Її інструмент – великий чорний рояль. Багато джазових піаністів (такі як Ніна Симон) є також вокалістками, тому можна уявити, як жінка, відкидається назад і починає співати.

Віддайте данину одному з найпопулярніших музичних стилів, зібравши та виставивши для демонстрації набір LEGO “Джазовий квартет”, у якому 4 музики грають запальні мелодії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 сер, 2022
    Я рідко пишу рецензії, якщо вони не жахливі, чи надзвичайно чудові. По-перше, ціна не надто висока, є фігурки чотирьох людей, які взагалі не повторюються, і включають чотири різні інструменти з гарним дизайном. Крім того, що процес складання не повторюється, він також сповнений сюрпризів. Справді чудово знаходити роботи, які є абстрактними та динамічними. Не тільки персонажі сповнені ентузіазму та енергії, але навіть мініатюрні версії інструментів дуже точні та пропорційні. Кожне поєднання компонентів заслуговує на особливу увагу та оцінку. Що я найбільше ціную: можна вільно розташувати всіх у бажаний спосіб. Чудова робота та подяка за виняткове творіння!
    Достоинства:
    Дуже вразило те, що за такі невеликі кошти набір досить великий та має безліч деталей. Класні фігури музикантів, котрі ні разу не повторюються та можуть бути складені як завгодно.
    Недостатки:
    Відсутні, це той випадок, коли все чудово.
  • 5.0

    17 сер, 2022
    Мені дуже сподобалося створювати цей набір, і він стане вражаючим експонатом у вашій колекції Лего. Мені, напевно, найбільше сподобалося створювати піаніно, оскільки у мене є 21323 рояль, і мені було цікаво, як воно працюватиме в набагато меншому масштабі. Цей набір чудовий, і збирати його – одне задоволення! Це мій улюблений набір ідей 2022 року. Одна порада: якщо вам не подобається дизайн коробки, що відкривається великим пальцем, спробуйте обережно відкрити її ножем для листів, як це зробив я. Я не можу повірити, що я не подумав про це раніше, і він залишає коробку в набагато кращому стані, ніж намагатися проткнути її великим або іншим пальцем.
    Достоинства:
    У наборі чудово передена маса рухів музикантів та вишенька на торті набору полягає в тому, що кожен інструменталіст може бути зібраний як різна людина.
    Недостатки:
    Не подобається новий тип коробок, хоч і знайшов до них підхід.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари