>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

325 шт.
2 шт.
20.5 × 6 × 19 cm
9+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу LEGO, де космічні пригоди оживають завдяки неймовірному ігровому набору LEGO Icons Стартовий майданчик для мікроракет (40712). У цьому наборі дорослі та діти віком від 9 років знайдуть натхнення для створення космічних історій.

Подаруйте собі можливість вирушити у подорож у часі, згадавши культові космічні ігрові набори LEGO минулих років, випущені між 1978 та 1983 роками. Набір включає чотири захоплюючі мікро-моделі: ракетний майданчик, космічну станцію, транспортний засіб для ракети і космічний корабель. А ще на вас чекають два мікро космічні персонажі в скафандрах, готових до рольових ігор на просторах всесвіту!

Цей набір LEGO Micro Rocket Launchpad (40712) не тільки чудовий подарунок для шанувальників LEGO різного віку, але й можливість поринути у захоплюючий світ космічних пригод, де кожна деталь змушує вас мріяти про далекі зірки. Вирушайте у віртуальну подорож та відкрийте для себе нові горизонти у світі LEGO!

Про набір

Основні особливості даного набору:

1. Чотири захоплюючі мікро-моделі: у наборі ви знайдете ракетний майданчик з космічною станцією, транспортний засіб для ракети та космічний корабель. Кожна модель виконана з урахуванням найдрібніших деталей, щоб дати вам справжнє відчуття космічних пригод.

2. Натхнено культовими наборами LEGO: цей набір натхненний легендарними космічними наборами LEGO, випущеними між 1978 та 1983 роками. Він пропонує комбінацію ностальгії та сучасного дизайну, щоб захопити вас у світ веселощів та уяви.

3. Два мікро космічні персонажі: в комплекті є два мікро космічні персонажі в скафандрах і шоломах, готових до епічним рольових ігор на краю Всесвіту.

4. Подарунок для різного віку: цей набір підходить як для дорослих шанувальників LEGO, так і для дітей віком від 9 років. Це чудовий спосіб провести час разом, насолоджуючись будівництвом та уявою.

5. Розміри та деталі: даний ігровий набір складається з 325 деталей, а ракетний майданчик має висоту 15 сантиметрів, забезпечуючи достатньо матеріалу для творчості та гри.

6. Розвиває творче мислення: складання набору Micro Rocket Launchpad стимулює розвиток творчого мислення та просторової уяви. Ви зможете експериментувати з різними конструкціями та створювати свої власні космічні сценарії.

7. Ідеальний додаток до колекції LEGO: якщо ви вже є колекціонером LEGO, то набір Micro Rocket Launchpad стане чудовим доповненням до вашої колекції. Його унікальний дизайн та натхнення від класичних космічних наборів додадуть вашій колекції новий виток.

8. Сумісність з іншими наборами: цей набір можна комбінувати з іншими наборами LEGO, щоб створювати ще більш захоплюючі космічні місії та пригоди. Ви зможете розширити свій світ LEGO до нескінченності, поєднуючи різні моделі та персонажів.

9. Інструкції для збирання: у наборі є докладні інструкції зі збирання, які допоможуть вам легко та швидко зібрати кожну модель. Це чудовий спосіб провести час у захоплюючому процесі складання, який підходить як для початківців, так і для досвідчених конструкторів.

10. Можливість подарувати радість: подаруйте набір Micro Rocket Launchpad своєму другові, родичу чи колезі, щоб поділитися з ними радістю від створення та гри. Цей подарунок запам'ятається надовго і принесе багато задоволення своєму власнику.

Все це робить ігровий набір LEGO Icons Стартовий майданчик для мікроракет (40712) ідеальним вибором для всіх, хто мріє вирушити до космосу без залишення будинку! Так що не пропустіть можливість вирушити в захоплюючу космічну пригоду разом із ЛЕГО.

 

Купити ігровий набір LEGO Icons Стартовий майданчик для мікроракет (40712) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари