>
Уточнити наявність у постачальника
11499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 207 шт.
0 шт.
57.5 × 11.2 × 37.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Ймовірно, всі в тій чи іншій мірі люблять подорожі. А що може бути краще, ніж застрибнути в кемпер, поїхати в будь-якому напрямку на зустріч пригодам, ночувати всередині затишного фургона, а з ранку милуватися сходом сонця. Саме для тих, хто легкий на підйом і любить раритетні автомобілі був створений набір LEGO "Фургон Volkswagen T2 Camper".

Друге покоління фургонів
У 1967 році з'явилося друге покоління фургонів Volkswagen, яке увібрало в себе концепцію першого покоління, але також було значно покращено. В тому числі, позитивні зміни відбулися з потужністю двигуна, вітровим склом, задньою підвіскою і зовнішнім виглядом кабіни. Проривом для того часу стала двоконтурна гальмівна система, якою оснащувалися фургони. Він був настільки популярний, що аж до 2013 року проводився в Бразилії, а потім не пройшов краш-тест і був знятий з виробництва.

LEGO-версія
Тільки побачивши цей автомобіль, Ви відразу впізнаєте лінійку Volkswagen. Стандартно, збірка починається з основи, далі - каркас, і внутрішнє наповнення. У кемпері з набору LEGO "Фургон Volkswagen T2 Camper" навіть з'явилось велике лобове скло, автентичні сидіння і текстильні фіранки. Разом, з раритетним дизайном, це створює враження затишного фургона, на якому можна відправитися в подорож.

Дизайнери постаралися на славу і зробили фургон не тільки впізнаваним зовні, але і додали цікавих функціональних можливостей, в тому числі Ви тут знайдете:

  • робоче рульове управління;
  • передні двері, що відкриваються;
  • зсувні бічні двері;
  • багажник, що відкривається;
  • дах, що піднімається;
  • розкладне ліжко.

І це ще далеко не все! Тільки уявіть, скільки тут закладено можливостей для гри і демонстрації.

Інтер'єр фургона і додаткові деталі
Навряд чи хтось був би в захваті, якби набір LEGO 10279 пропонував би зібрати просто оболонку фургона. Саме тому, дизайнери завжди додають цікаві деталі, щоб збірка виглядала цікаво і всередині, і зовні. Тут Вас порадує:

  • міні-кухня з заповненим холодильником, раковиною, плитою, газовим балоном;
  • дошка для серфінгу;
  • два складних стільця, які можна зберігати на даху;
  • шафки;
  • відкидний столик і ліжко.

Особливі наклейки
Не поспішайте закочувати очі, почувши, що в набір LEGO 10279 були додані наклейки. Справа в тому, що тут вони не зовсім звичайні. Вам буде запропоновано 2 листи з ними:

  1. Лист №1 - обов'язкові наклейки. Вони, на думку дизайнерів необхідні для завершення зовнішнього вигляду фургона. Тут Ви знайдете номерні знаки, пластини, решітки і тд;
  2. Лист №2 - необов'язкові наклейки. Вони носять декоративний характер і можуть бути розміщені так, як Вам захочеться. Серед них: напис love peace, квіти, листочки та інші. Інструкції, як їх потрібно розмістити нету.

Але чи клеїти деякі з них, чи зовсім відмовитись - справа Ваша. 

Любителі пригод точно оцінять таку міні-версію кемпера. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, яка з версій фургона Вам подобатися більше? Ця або фургон-кемпер Volkswagen T1 (10220)? З нетерпінням будемо чекати!
 
Купити набір LEGO "Фургон Volkswagen T2 Camper" (10279) Ви можете в нашому магазині.
Вдалої і цікавої збірки! 

  • 5.0

    11 лис, 2021
    Я скептически относился к этому набору, но в итоге взял, так как люблю наборы лего, где появляются дома на колесах. У меня не было проблем со сборкой этого набора, даже с задними дверями. Этот фургон - большой шаг вперед по сравнению с первым Lego VW Camper Van. Он буквально больше, интерьер более детализирован и чище, чем первый. Передние колеса поворачиваются из стороны в сторону. Я бы только заменил занавесочки на более старые, поэтому наверное возьму с первой версии.
    Достоинства:
    Очень мало зазоров из-за новой техники сборки. Рабочее рулевое управление. Раздвижные двери. Вся мебель хорошо спроектирована, кровать прочная.
    Недостатки:
    Стикеры. Чуть хужие занавески.
  • 5.0

    11 лис, 2021
    Это мой первый набор лего за 40 лет. Он мне очень понравился, от детально проработанного привода на передние колеса, карданного вала и рулевого колеса до раздвижной двери, задней двери багажного отделения и откидной крыши. Тем не менее, рок-н-ролльная кровать и кухня были моими любимыми частями набора! Единственный недостаток заключается в том, что задняя дверь немного хлипкая и первый раз развалилась, когда я попытался присоединить крышу.
    Достоинства:
    Красивый ретро-фургончик. Сборка немного сложная, как раз для 18+. Хорошая копия классического Т2.
    Недостатки:
    С задней дверью нужно быть аккуратным, имеет тенденцию отпадать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари