>
Уточнити наявність у постачальника
2599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

680 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
12+
0 шт.

Опис

Компанія ЛЕГО представляє колекційний набір LEGO Icons Садиба з привидами (40521). Конструктор створений точною копією популярного атракціону з Діснейленду – "Садиба з привидами".

Про набір

Конструктор складається з 680 деталей і призначений для дітей віком від 12 років. Готова модель будинку займе гідне місце на полиці колекціонера, а для дітей стане цікавим ігровим набором. У комплект входить ексклюзивна мініфігурка дворецького, стікери для картинної галереї будинку, покрокова інструкція зі збирання, а також буклет з головною інформацією про особняк.

Картинна галерея

Картинна галерея має окрему увагу. Тут ви зможете побачити п'ять портретів: із привидами, які подорожують автостопом, Зберігачем, Сайласом Крампом та мадам Леоту.

Привиди, які подорожують автостопом - це три духи Феанс, Езра і Гас, що мешкають з особняку. Троє друзів завжди шукають спосіб вибратися з дому, але нічого у них не виходить.

Сайлас Крамп - чарівник та дрібний злочинець. Має здатність перетворюватися на вовка. Раніше ви могли його зустріти на сторінках книг про Гаррі Поттера.

Зберігач - вартовий спокою склепу. Сильний та озброєний рядовий з гри Dark Souls.

Мадам Леота - зображена у кришталевій кулі для пророкувань. Вона ніби промовляє свою відому фразу - "Змії та павуки, хвіст щура."

Садиба з привидами з кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів:

  • Висота – 14 см;
  • Ширина – 12 см;
  • Глибина – 12 см.

Вражаючий вигляд садиби не залишить нікого байдужим. Адже весь дизайн будівлі виконаний у стилі – неокласицизм.

Якщо повернути споруду, то з дворового боку садиби можна побачити частину інтер'єру – їдальню та галерею. У їдальні розміщено ще три портрети та кілька білих статуеток, а також довгий банкетний стіл з тортом і свічками. Схоже у когось із мешканців садиби день народження.

Мініфігурка дворецького добре доповнює настрій садиби. Ви тільки подивіться які у нього втомлені очі і нудний вираз обличчя. А його одяг - це гарний бірюзовий піджак, такий самий як у реального дворецького в будинку з привидами в Діснейленді.

Колекційний набір LEGO Icons Садиба з привидами (40521) стане чудовим подарунком для шанувальників, різного віку, парків атракціонів Діснейленду, а також любителів всього містичного та лякаючого. Садиба з кубиків ЛЕГО оригінально прикрасить інтер'єр вашого будинку чи ваш робочий стіл.

Серія LEGO Icons

Серія колекційних конструкторів є різноманітністю знакових будівель з усього світу. Наприклад - Колізей, стадіон "Сантьяго Бернабеу", стадіон "Камп Ноу" та навіть американські гірки. Крім цього ви знайдете моделі культових машин, кораблів та різні види космічної авіації з популярних кінофільмів. І навіть збірні моделі різноманітних квітів. Кожен набір стане чудовим подарунком для кіномана та любителя мініатюр.

Замовити конструктори LEGO серії Icons ви можете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари