>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

310 шт.
2 шт.
26 × 6 × 14 cm
18+
0 шт.

Опис

Спеціально для поціновувачів ретро-стилю корпорація ЛЕГО випустила ностальгічний, цікавий набір LEGO Icons Ретро-фудтрак (40681). Цей конструктор допоможе поринути у світ відпочинку, пригод та традиційних фестивалів на природі середини минулого століття! Трохи фантазії та творчого підходу перенесуть вас до парку або на жваві вулиці, де точно знайдуться бажаючі скуштувати шкідливої, але дуже смачної вуличної їжі. Сідаємо у фургончик та вирушаємо у подорож!

Опис

Конструктор складається із 309 елементів плюс мініатюрні фігурки. Зібрана модель має розміри 13/7/6 см (довжина, висота, ширина). Вік, на який розрахований набір Ретро-фудтрак (40681) із серії LEGO Icons – 18 років та старше. Комплектація включає також детальну, друковану інструкцію зі збирання. 

Виробник рекомендує використовувати програму LEGO Builder, яку просто встановити на телефон, планшет або комп'ютер. Після запуску додатку користувач отримує можливість побачити готову або частково зібрану модель фудтраку на екрані, у 3D-форматі. Є функція обертання конструкції, збільшення/зменшення її масштабу, доповнення необхідними деталями та збереження результату, якщо це необхідно. 

Конструктор добре розвиває фантазію, творче та креативне мислення, посидючість, уважність, дрібну моторику пальців. Крім того, процес складання та гри значно покращує настрій! Всі елементи виконані з високоякісного, не токсичного пластику та завжди проходять перевірку відповідно до світових стандартів безпеки. 

Особливості

Ігровий набір LEGO Icons Ретро-фудтрак (40681) має кілька цікавих особливостей:

  1. З доступних деталей виходить справжній міні-фудтрак, усередині якого багато корисних речей для приготування вуличної їжі. Наприклад, тут є автомат для содової та варильна поверхня. 
  2. Для зручності, можна підняти дах транспорту та отримати доступ до його інтер'єру.
  3. Якщо відкрити смугастий тент, то буде комфортніше використовувати відкидний лоток для приправ.
  4. Вантажівка швидкого харчування оснащена дошкою з меню, в асортименті є хот-дог та картопля фрі. 
  5. У комплекті 2 мініфігурки: продавець та покупець. 
  6. Автомобіль складається з «цеглинок» білого, блакитного та червоного кольорів. 

Унікальний конструктор LEGO Icons Ретро-фудтрак (40681) – це точно ваш вибір, якщо ви обожнюєте вуличну кухню та фанатієте від ретро! Поспішайте замовити цей дивовижний набір у нашому магазині!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари