>
Уточнити наявність у постачальника
16999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 014 шт.
7 шт.
58.2 × 17 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Відвідайте місце, де історія оживає в наборі LEGO "Музей природної історії". Яка ж виставка приверне більше уваги присвячена природі чи сучасній історії? А, можливо, відвідувачів зацікавить кімната директора. Набору є що показати і чим поділитися. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10326 був випущений у рамках серії LEGO Icons. Він містить 4014 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору будови. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Працівники та відвідувачі музею

Музей природної історії з набору ЛЕГО 10326 складається з 7 мініфігурок, якщо не брати до уваги двох статуй. До числа працівників музею входить: директор, 2 екскурсоводи і мийник вікон. Тоді як екскурсоводи носять блакитні жилетки і сині штани, директор одягнений у сіро-чорний костюм, а мийник вікон у синій комбінезон. Серед відвідувачів є: бабуся у в'язаному светрі, дівчина в рожевій кофті і на протезі, а також маленький хлопчик. Кожна з мініфігурок, за винятком мийника вікон, має двосторонній вираз обличчя. 

Для любителів тварин до набору додано французького бульдога і 2 білих пташок, яких підгодовує печивом бабуся. 

Ласкаво просимо в будинок історії

Будівля з цього набору виконана в мінімалістичному стилі. На фасаді будівлі домінують дві грецькі іонічні колони, що обрамляють вхід і підтримують прикрашений фронтон нагорі. Пара сірих статуй також обрамляє вхід: чоловік ліворуч і жінка праворуч. Біля музею також можна побачити квітуче дерево, лавки і вивіски поточних виставок. Зі зворотного боку будівлі є чорний вихід і водостічна труба. Два напівкруглі люки на даху забезпечують природне освітлення.

Однак головна магія починається всередині музею.

  • Перший поверх. Він складається з двох виставкових галерей по обидва боки від вестибюля, в якому є квиткова каса, лабораторія і туалет. У касі також продаються сувеніри, зокрема книжки та збільшувальне скло. У правій галереї представлені експонати динозаврів, а в лівій колекція стародавніх горщиків і геологічна експозиція. Експонати в залі динозаврів включають скам'янілості, череп шаблезубого тигра і яйця динозаврів. Скелет брахіозавра домінує в галереї, а його шия доходить до другого поверху. У лівій частині поверху виставлені старі горщики, а також модель вулкана.
  • Другий поверх. Його займає виставка, пов'язана з сучасною історією. Експонати включають схему запуску ракети, телескоп, якір, лицарський шолом та інші. Центром експозиції є сонячна система з усіма планетами. Футуристичну експозицію завершує модель місячної бази.
  • Купол. Третій поверх представлений не повністю, а у вигляді невеликого купола, де розташований кабінет директора музею. Задню частину центрального купола можна зняти, щоб відкрити невелику кімнату з письмовим столом, наповнену книгами й артефактами. 

До музею з набору ЛЕГО "Музей природничої історії" привезли нові виставки, а значить саме час витратити вихідний на складання будівлі та екскурсію.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 січ, 2024
    Здається, про цей набір можна говорити дууже довго, однак головне - це чудова конструкція. Ціна відповідає тому, що ви отримуєте, набір чудово розроблений, він пропонує безліч ігрових функцій, а також є гарним експонатом поряд з іншими модульними збірками. Великий набір має велику ціну, і цей, на щастя, не злетів до абсурдних висот, як інші нещодавні набори. І хоча я не є колекціонером модулів, який відчуває себе зобов'язаним придбати кожен з них, цей справді чіпляє. Я проглянув попередні відгуки і було багато сказано про музей, однак не про мініфігурки у ньому. Всі дев'ять мініфігурок, що входять до цього набору є новими, хоча їх частини і могли використовуватись раніше. Однак я б відзначив директора музею. Цей персонаж наробив багато галасу в інтернеті через свою дивовижну схожість з доктором Кілроєм з історичної серії LEGO Adventurers. Невже це справді він?
    Достоинства:
    Є цікаві прийоми у збірці, особливо в розділах з експонатами та дахом. Колір, фасад, баннери, експонати - все як у найкращих традиціях музеїв. Скелет динозавру хоча не складний, однак вдало відтворює доісторичну тварину. Мені дуже подобається думати, що це музей, куратором якого є персонаж "Шукачів пригод", а всі експонати можуть бути його знахідками.
    Недостатки:
    В деяких місцях збірка занадто проста. Висока ціна може відштовхнути фанатів.
  • 5.0

    17 січ, 2024
    Коли ви думаєте про модульний музей природознавства, ваш розум миттєво намагається уявити, як він може виглядати, як він може повторити деякі з найвідоміших музеїв у світі. Спойлер, цей набір справляється. Музей природознавства намагається діяти самостійно, привносячи на Модульну вулицю домінуючу зелену кольорову гамму. Він досить добре контрастує з білими колонами та сірим дахом. Музеї - це все про експонати, і це, безумовно, модульний музей з найкращими та найрізноманітнішими виставками, особливо для шанувальників динозаврів, космосу і навіть ностальгічних тем LEGO. Він заповнений чудовими маленькими конструкторами, моделями та реліквіями, які цікаво будувати, а вашим мініфігуркам - взаємодіяти з ними. А банери, жвавий тротуар і виняткове вишневе дерево додають фасаду необхідних візуальних атракцій, щоб відволікти погляд на щось навколо.
    Достоинства:
    Це величезний модуль і його фасад справляє приголомшливий ефект. Буде чудово виглядати як окрема модель, так і в поєднанні з іншими модулями цієї серії. Дійсно захоплюючі інтер'єри та експонати, наповнені відсилками на інші теми. Брахіозавр і сакура особливо приваблюють.
    Недостатки:
    Зелений колір може бути не для всіх або ж складно поєднуватись.
  • 5.0

    17 січ, 2024
    Музей природознавства вражає уяву. Екстер'єр - це родзинка, з приголомшливими колонами і деталізованим дахом, який привертає вашу увагу. Музеї часто розміщуються у величних і вражаючих будівлях, і немає жодних сумнівів, що ця будівля є саме такою. Переважне використання оливково-зеленого кольору викликало розбіжності, і мушу сказати, що я вважаю його дещо похмурим. Я не можу не задатися питанням, чи поєднання оливкового і темно-оливкового, або навіть світло-сірого виглядало б краще. Можливо, це через те, що Готель 10297 встановив надто високу планку. Модульна конструкція є розумною та цікавою для складання. Кожна секція схожа на міні-експозицію, що робить набір схожим на справжній музей у формі Lego. Головною визначною пам'яткою, звичайно ж, є експонат динозавра.
    Достоинства:
    Вражаюча та імпозантна будівля з не менш вражаючим інтер'єром. Новий архітектурний стиль. Цікаві експонати всередині, особливо динозавр. Є працівники і відвідувачі, тож музей відчувається живим.
    Недостатки:
    Не такий візуально яскравий, як деякі попередні модулі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари