>
В наявності
2499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

257 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Не бійся, вона абсолютно невинна! Якщо вкусить — це смертельно!” - Аластор Грюм

Не переживайте, набір з Аластором Грюмом не означає, що Вас хтось буде кусати або наражати на жахливу небезпеку. Єдине завдання у наборі LEGO "TM У Гоґвортсі: уроки захисту від темних мистецтв" - зібрати смертельно цікавий конструктор.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76397 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 257 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – магія.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Чарівники

Щоб Ви не нудьгували, складаючи конструктор, у наборі також є деякі знакові мініфігурки:

  • Аластор "Грізне око" Грюм - шотландський чарівник і мракоборець. На аврорі коричневе пальто, накинуте на верх жакета та коричневі штани. Спеціальний принт демонструє хибну ногу. Але якщо Ви добре пам'ятаєте фільм, під маскою Аластора переховувався Барті Крауч молодший. Для цього передбачено інше обличчя, дерев'яна палиця та фляга з оборотним зіллям;
  • Герміона Грейнджер - найкраща подруга Гаррі Поттера та одна з головних героїнь всесвіту. Її образ заснований на частині “Гаррі Поттер і кубок вогню”, тому на дівчині чорна форма факультету Грифіндор. Також у Герміони є її чарівна паличка;
  • Невілл Долгопупс - один із студентів факультету Грифіндор, що засвітився на одному з уроків професора Грюма. На хлопчині така сама форма свого факультету, тільки з розстебнутим верхом, з-під якого видно сірий джемпер.

Увага! Усі фігурки мають двосторонні обличчя.

Урок захисту від темних мистецтв

Сам набір є книгою, всередині якої розташований кабінет захисту від темних мистецтв. Обкладинка книги виконана в чорному кольорі та має золотисті принти: герб Хогвартсу, чорну мітку, кіл, перевертня, павука, схрещені чарівні палички та щит. Наклейка - схрещені палички також прикрашає корінець книжки.

Настав час найцікавішого, відкрити книгу! Ви відразу здивуєтеся, наскільки все розумно складено, що вміщається у відносно невеликій книзі. І якщо деякі деталі лише розкриваються (різні полиці), то кілька предметів з класу можна взагалі виставити окремо. Серед таких:

  • класна дошка;
  • чарівна скриня Аластора;
  • письмовий стіл з павуком та склянкою;
  • парта;
  • 2 низькі табурети.

А коли набридне або потрібно транспортувати набір, Ви також зможете все скласти всередину книги і поставити на полицю або взяти з собою.

Зберіть всю волю в кулак, наберіться хоробрості і вирушайте на один із найнебезпечніших уроків у наборі LEGO “TM У Гоґвортсі: уроки захисту від темних мистецтв”. Можливо Вам навіть вдасться викрити Барті Крауча молодшого.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 кві, 2022
    Простота в поєднанні з абсолютно приголомшливими деталями робить ці набори дуже цінними. Мені подобається, що я можу тримати ці книги на полиці в складеному вигляді, займаючи мінімум місця. Цей набір, зокрема, дуже класний, оскільки є фігурка Грізного Ока. Також багато деталей є відсилками: павук, склянка з зіллям, скриня та палка Грюма. Проте раджу придбати хоча б 3 книги (включаючи цю), щоб мати змогу їх гарно демонструвати.
    Достоинства:
    Багато фігурок (3) на невеликий набір. Деталі, що розкладаються, потім добре повертаються назад. На самій книзі зображені різні елементи темної магії.
    Недостатки:
    Я не гніваюсь на наліпки всередині книги, проте на корінці - ну це перебір.
  • 5.0

    17 кві, 2022
    В набор из 257 деталей входят 3 минифигурки: Грозный Глаз Грюм, Гермиона Грейнджер и Невилл Лонгботтом. Немного медленно собирался, но как только я начал, я не мог бросить! Мне нравятся встроенные полки, так как это книга для хранения. Склянки, книги и все вещи, с которыми он поставляется, действительно забавны. Может стать даже первым наборов для поттеромана и того, кто хочет воссоздать сцену с Грюмом.
    Достоинства:
    Визуально, книга максимально красивая, желтый с черным прекрасно сочетается. Удивительным образом детали могут раскладываться и прятаться назад в книгу. 3 фигурки волшебников.
    Недостатки:
    Наклеек достаточно :(

Рекомендуємо подивитися ці товари