>
Уточнити наявність у постачальника
2749 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

603 шт.
6 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Магічний та незвичний, портативний та цікавий. Все це про набір LEGO "ТМ Магічна валіза Гоґвортсу”. Якщо Ви досі стоїте, то сядьте, адже такого набору Ви ще точно не бачили.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76399 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 603 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – магія.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Мініфігурки чарівників

Як і має бути, в наборі LEGO "ТМ Магічна валіза Гоґвортсу" достатньо мініфігурок, щоб створити пригоди як усередині валізи, так і за її межами. Серед них:

  • Мінерва МакГонагалл - декан факультету Грифіндор і заступник директора Гоґвортсу. Вона одягнена у чорно-зелену мантію з візерунками у вигляді кіл. Із обов'язкових атрибутів чарівна паличка;
  • Гаррі Поттер - один із головних героїв магічного всесвіту. Одягнений хлопчик у стандартну чорну форму факультету Грифіндор і також має чарівну паличку.

Інші 4 фігурки - це Ваш політ фантазії. Для них є різні голови, зачіски, торси і навіть рукавиці під кольори 4-х факультетів. Таким чином Ви зможете створити парочку власних студентів для Школи чарівництва та чаклунства Хогвартс.

Крім мініфігурок, у наборі також мешкає фігурка сови.

Чарівна валіза

Родзинкою набору є нова ідея з валізою, в якій можна створити кілька знакових для учнів Гоґвортсу кімнат. Сама валіза за розмірами досягає 6 сантиметрів заввишки, 17 завширшки і 7 завдовжки. До того ж, у наборі LEGO 76399 достатньо деталей, щоб відобразити його в кольорах улюбленого факультету: Гриффіндора (червоний), Слизерина (зелений), Когтеврана (синій), Пуффендуя (жовтий). Відчиняється і замикається валіза спеціальним ключем із гербом Хогвартсу. з обох боків є ручки.

Спочатку інструкцією набору передбачено 3 сцени з першої частини саги - "Гаррі Поттер та філософський камінь":

  1. церемонія розподілу;
  2. бенкет у Великій залі;
  3. загальна кімната факультету.

Для кожної кімнати знайдуться власні аксесуари та предмети, які дозволять відтворити культові кімнати. Наприклад, розподільний капелюх, флакончики із зіллями, котел, книги, карта мародерів, цукерки "Берті Боттс", шахівниця, конверт з листом, столи з їжею, камін та інші.

Широкий асортимент індивідуальних меблів та аксесуарів з фільмів дає ідеї та натхнення, щоб втілити у життя свої творчі пригоди у Гоґвортсі. Коли гра закінчується, все акуратно пакується в валізу, щоб Ви могли брати з собою магію Хогвартсу, куди б не пішли.

Незалежно від того, магл Ви чи чарівник, набір LEGO “ТМ Магічна валіза Гоґвортсу” розкриє свої таємниці для кожного та принесе у Ваше життя крапельку магії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 кві, 2022
    Так, він невеликий, але розміри чітко написані в описі на цьому сайті та на офіційному сайті. Тому особисто я, коли купував набір, чітко знав яких розмірів буде сам чемодан та міг уявити розміри зібраних кімнат. У цьому наборі є кілька дійсно крутих рішень. По-перше - це зміна кімнат та можливість обрати “свій” факультет. По-друге, функція замка цікава та справді працює. Родзинкою цього набору, безумовно, є комбінації мініфігур і деякі з унікальних друкованих предметів.
    Достоинства:
    Нова ідея "збери власну мініфігурку". Добре костомізовані кімнати та сам чемодан. Можна зберігати все всередині і ще й закрити на ключ.
    Недостатки:
    Якщо прочитаєте про розміри, то недоліків не буде.
  • 4.0

    18 кві, 2022
    Це була весела збірка, але набагато менша, ніж я уявляв, коли отримав коробку. Фігурки мають багато різнокольорових голів із різними обличчями та зачісками на вибір. Ви можете налаштувати чемодан під свій улюблений факультет. Задня частина багажника повністю відкрита, тому будь-які незакріплені можуть впасти, якщо ви спробуєте підняти його як портфель. Я вдячний, що ключ насправді працює для «замикання» та відкриття. Загалом милий набір просто хотів, щоб він був більшим і мав можливість створити безліч «кімнат» одночасно.
    Достоинства:
    Багато наліпок, можна використати не лише в наборі. Можна зібрати кімнату улюбленого факультету. Багато фігурок простих студентів. Все стилізовано під Гаррі Поттера.
    Недостатки:
    Невеликий розмір чемоданчика та зібраних кімнат. За раз можна зібрати тільки щось одне.

Рекомендуємо подивитися ці товари