>
В наявності
16999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 010 шт.
3 шт.
58.2 × 48 × 12.4 cm
18+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Вони були великими людьми з величезними вадами, і, знаєш, може, ці вади почасти й зробили їх воістину великими», - Гаррі Поттер.

Скучили за світом Гаррі Поттера? Познайомтесь з тим, що зробило чарівників воістину великими в наборі LEGO "Символи Гоґвортса. Колекційний набір". Тут є всі культові предмети, щоб відтворити атмосферу всесвіту і відчути себе чарівником.

Золоті мініфігурки

Доповніть свою колекцію мініфігурок чарівників трьома золотими мініфігурки:

  • Альбус Дамблдор;
  • Мінерва Макґонеґел;
  • Рубеус Гегрід.

Всі вони одягнені в свій культовий одяг, а в руках тримають чарівні палички (у Гегріда в руці чарівна парасолька). Розташувати викладачів Вам запропонують на спеціальній підставці, яка зроблена під картку з шоколадними жабами. Ви ж пам'ятаєте, що першою карткою, яку отримав Гаррі, була картка директора школи.

Чарівні сувеніри для справжніх чарівників

Приготуйтеся, адже такої концентрації чарівних предметів, як в наборі LEGO "Символи Гоґвортса. Колекційний набір" Ви ще не бачили. Отже, тут Ви зберете:

  • окуляри Гаррі Поттера - річ таку ж культову, як і його шрам. До того ж в круглій формі окуляри LEGO з'являються вперше, так ще і в натуральну величину;
  • флакон Фелікс Феліціс, що приносить удачу. Також одна з особливостей флакона - він світитися в темряві;
  • паличку Гаррі Поттера завдовжки 11 дюймів, в середині якої перо Фенікса, як і в Того-кого-не можна-називати;щоденник Тома Редла - той самий з другої частини серії. У відкритому вигляді, щоденник розташовується в самому низу стопки;
  • книгу факультету Когтевран і Ґрифіндор;
  • невеликий піднос з зіллям, на якому видніються ініціали Герміони Грейнджер, адже з трійці вона краще за всіх управлялася з ними;
  • золотий снич, який символізує перемоги Гаррі в квідич. У ньому поєднуються лаковані деталі сфери і перлинно-золоті крила;
  • флакон з Оборотним зіллям, яке, при правильному приготуванні, дозволяє тимчасово приймати вигляд іншої людини;
  • корінь золотоцвітника і настоянку полину, які в сумі дають снодійне зілля. Це ж запитав Снейп на першому уроці настійок Гаррі;
  • пляшечку з жаброслями - тими, які вжив Гаррі на Турнірі трьох чарівників, коли було випробування з озером;
  • на вибір шарф одного з 4-х факультетів;
  • шоколадну жабу з м'ятною начинкою всередині.

Увага! У наборі "Символи Гоґвортса. Колекційний набір" присутні наклейки. Однак вони використовуються тільки для зілля і флаконів.

Вірна сова Гаррі

Куди ж набір про всесвіт Гаррі Поттера без Буклі? Правильно, нікуди. Ось і в наборі LEGO 76391 вона сидить на верхівці стопки книг, а в лапах тримає заповітне запрошення в Хогвартс (лист Ви може заповнити самостійно). Обличчя вийшло дуже виразним, з великими очима. Голова, як і слід було очікувати від сови, може обертатися на 360 градусів. Розмах крил просто величний, він становить близько 50 сантиметрів. Для додання реалістичності, на крилах з'являються невеликі чорні та сірі деталі. Буклю потрібно буде закріпити на підставці, проте при бажанні, Ви зможете без зусиль зняти її звідти.

Як фанат книг і фільмів про юного чарівника, так і випадковий покупець оцінять набір, де зібрані всі значущі атрибути. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, чи змогли Ви розгадати шифр на етикетках зілля? З нетерпінням будемо чекати!

Купити набір LEGO "Символи Гоґвортса. Колекційний набір" (76391) Ви можете в нашому магазині.

Вдалої і цікавої збірки! 

  • 4.0

    17 сер, 2022
    Отличный набор, жаль в этом магазине на него наценка 100%, итого цена х2 от официальной С удовольствием купил его в официальном Лего магазине в Польше
    Достоинства:
    Отличный набор
    Недостатки:
    Жадность магазина
    • 17 сер, 2022
      Доброго дня. Справа в тому, що ціна складається не лише з вартості самого набору, тому часто перевищує офіційну. У будь-якому разі, раді, що Вам сподобався набір)
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Пересмотрев Гарри Поттера на новогодние праздники, смогла с легкостью узнать все предметы из вселенной. Первое, что бросилось в глаза - букля с письмом-приглашением. Далее - дневник Тома и книги Гриффиндора и Когтеврана. К ним крепится волшебная палочка, которая довольно крепкая и при желании ею можно даже помахать. Заветный Золотой снитч выполнен из различных металлических золотых и жемчужно-золотых элементов. Еще есть различные зелья: Оборотное, Феликс Фелицис (светится в темноте), корень Златоцветника, настойка Полыни и Жаброросли. Последнии части - это шоколадная лягуха, шарф и очки Гарри. К тому же, набор имеет 3 золотые коллекционные фигурки.
    Достоинства:
    Отличный набор для демонстрации, который вобрал в себя все главные детали из мира Гарри Поттера. Больше всего понравилась подвижность Букли и светящийся флакончик зелья с жидкой удачей.
    Недостатки:
    В идеале шоколадная лягушка и очки Гарри должны быть более тесно интегрированы с центральной моделью.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    Моя жена и я только что закончили сборку, и это действительно потрясающе! Набор имеет много строительных техник, но книги все равно лучшие. Сова также впечатляет, когда она закончена. Единственное, что я бы раскритиковал, так это шарфы... На мой взгляд, они слишком яркие и сильно торчат по сравнению с остальной цветовой гаммой моделей. Некоторые более темные оттенки лучше соответствовали бы модели и лучше отображали то, как они выглядят в фильмах.
    Достоинства:
    Голова Букли поворачивается на 360 градусов. Вся сборка гораздо больше, чем я ожидал - более 40 сантиметров.
    Недостатки:
    Слишком яркие шарфы. Я бы хотел, чтобы они каким-то образом включили мини-фигурки Гарри, Гермионы и Рона.
  • 5.0

    4 лют, 2022
    А теперь настало время для изумительной Букли и остальных символов Хогвартса. Эта сборка была потрясающей и я сделал шарф, чтобы представить все 4 факультета. Несмотря на то, что дневник Тома Риддла спрятан под другими аксессуарами, он остается узнаваемым. В коробке 22 пронумерованных пакетика, небольшой лист с наклейками и инструкция по эксплуатации. Также, помимо самое сборки, инструкция имеет историю появления некоторых аксессуаров.
    Достоинства:
    3 золотые фигурки, которые были упущены в предыдущих наборах. Открытые страницы кажутся фантастическими, особенно по краям. Множество аксессуаров, даже перечислять не стану.
    Недостатки:
    На гербе Хогвартса допущена досадная ошибка: в латинском девизе написано «titillandos», а не «titillandus».

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари