>
Уточнити наявність у постачальника
4299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

212 шт.
1 шт.
26 × 5 × 19 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Данський виробник конструкторів продовжує радувати своїх шанувальників. Цього року в продаж надійшла новинка – набір LEGO Harry Potter Сейф банку Ґрінґотс (40598)! Хочете відчути себе справжнім чарівником, цінності якого зберігає гоблін? Стати частиною магічного світу? Тоді познайомимося з новим ігровим набором більш детально.

Опис

Набір Сейф банку Ґрінґотс 40598 із серії LEGO Harry Potter створили за мотивами першої частини фільму про юного чарівника – «Гаррі Поттер і Філософський камінь». Банк, з однойменною назвою, для зберігання заощаджень магів, створив кмітливий гоблін. У світі чарівників Англії немає аналогів подібній організації.

Основним персоналом банку є гобліни. Вони працюють з клієнтами, проводять необхідні операції, охороняють саме приміщення і сейфи. Міцна металева скринька для зберігання цінностей згадується в книзі/фільмі тільки один раз: Гаррі в супроводі викладача Ґеґріда приходить у банк, щоб взяти гроші на навчання в школі і заодно забрати філософський камінь.

У комплекті можна знайти 212 деталей, з яких збирається основна конструкція. Конструктор від данської компанії розрахований на вік від 8 років і більше. «Цеглинки» з даного набору можна комбінувати з колекційним виданням з тієї ж лінійки – Магічний банк Ґрінґотс 76417, тоді картинка з фільму буде більш доповненою, а процес складання – ще цікавішим.

Особливості, переваги набору

Що особливого в конструкторі LEGO Harry Potter Сейф Грінготтса 40598? Дізнаємося подробиці:

  1. Зібрана, готова модель чарівного сейфа має розміри 13/13/12 см (довжина, ширина, висота).
  2. Скринька для зберігання магічних цінностей складається з деталей коричневого і сірого кольору.
  3. Чорні двері сейфа відкриваються, також знімається задня частина моделі.
  4. Зверху є спеціальне відділення для монет, тому сейф не тільки іграшка, але ще й незвичайна скарбничка.
  5. Збоку від верхньої частини прикріплений жовтий ліхтар.
  6. Комплектація включає мініфігурку гобліна із золотою монетою в руках. Він може переміщатися перед банківським сейфом по рейках, на візку-сховищі. Спереду у транспортного засобу потужний ліхтар, для кращого огляду всієї ділянки.
  7. У коробку вкладена друкована покрокова інструкція. Крім того, існує алгоритм збірки в цифровому вигляді – додаток LEGO Builder. За його допомогою можна збільшити або зменшити масштаб конструкції, обертати і розглядати модель в 3D-режимі, доповнювати і зберігати зібрану модель.

Конструктор LEGO Harry Potter Сейф Грінготтса (40598) – два в одному! Іграшка і скарбничка, яка відмінно розвиває уяву і дає можливість зібрати гроші на новий набір. Замовляйте новинку в нашому інтернет-магазині. Ми чекаємо саме вас!

  • 5.0

    13 вер, 2023
    Як супутній набір до банку Грінготтс, набір з сейфом є крутим доповненням до більшої моделі, проте може бути і самостійною збіркою. Оскільки він додає третє сховище та надає додатковий візок, фанати можуть легко використати його для розширення банку. Сама збірка та міні-фігурка є досить хорошими для такого розміру. Функція «скарбничка» — це милий маленький трюк, як і можливість написати щось на наклейці. Крім того, я вважаю, що це перший випадок, коли ми справді отримали інструкції щодо використання маркера на наклейках LEGO.
    Достоинства:
    Додатковий набір, який розширює більшу модель. Функція "скарбничка" - можливість зберігати дрібні гроші. Один із перших наборів, який заохочує використання перманентного маркера як частини інструкцій. Оскільки набір подарунковий (придбайте на офіційному сайті на n-у суму грошей і отримайте), то його майже неможливо придбати, а тут є.
    Недостатки:
    Як окремий набір все ж працює гірше, ніж в поєднанні.
  • 5.0

    13 вер, 2023
    Набір з банком Грінготтс створює чіткий стиль для сховищ і це повністю відповідає, тому поєднується на раз два. Його можна помістити біля Лестрейнджів та повністю з’єднати. Вагонетка теж така сама. На жаль, фігурка має той самий торс, що і гоблін з великого набору і в цьому випадку це вже недолік. Наліпки не люблю і не розумію, тим більше у такому невеликому наборі. Однак тут з ними пов’язана цікава штука - на одній з них, де мав би бути номер комірки, його немає. Тому можна написати свій власний і таким чином отримати свою комірку у самому Грінготтсі.
    Достоинства:
    Добре поєднується з основним набором за рахунок однакового стилю. Кольори привабливі, як і невеликі деталі у вигляді ліхтаря або драбини. У самій комірці достатньо місця, щоб сховати щось власне. Панель для доступу легко знімається.
    Недостатки:
    Темно-коричневі округлі пластини розміром 1x2, що підтримують скелі, виглядають трохи незграбно. Було б дуже круто, якби у комплекті було більше галеонів для наповнення сейфу. Мініфігурка має повторюваний торс.
  • 5.0

    13 вер, 2023
    Загалом мені подобаються набори, які доповнюють інші та, можливо, розширюють їх або додають додаткові мініфігурки. Сейф Грінготтса є чудовим прикладом, оскільки ідеально поєднується з новим набором про сам банк. Водночас він може бути як окрема модель, якщо видалити помітні шпильки Technic. Крім того, ідея скарбнички є розумною та добре реалізованою, надаючи деяку додаткову функціональність, проте не впливаючи на зовнішній вигляд моделі. Додана мініфігурка гобліна є випадковою і ось тут маленький мінус, оскільки я б надав перевагу якомусь більш популярному представнику.
    Достоинства:
    Ідеальний компаньйон для банку Грінготтс. Акуратна функція скарбнички. Приваблива мініфігурка з новим кольором волосся.
    Недостатки:
    Скелям дещо бракує деталей. Гоблін з набору не має ім'я.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари