>
Уточнити наявність у постачальника
3099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

345 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

"Життя нудне без ризику" – Сіріус Блек.

Надихніть ваших юних чарівників, відьом і навіть маглів новим ігровим набором від ЛЕГО – LEGO Harry Potter Подвір'я Гоґвортса: Порятунок Сіріуса (76401). Набір є збірною моделлю кіносцени з порятунку Сіріуса Блека з кінофільму "Гаррі Поттер і В'язень Азкабана", передбачений для дітей віком від 8 років.

Порятунок Сиріуса

Згадаймо, як це було. Гаррі та Герміона за допомогою Маховика часу змогли здійснити подорож у часі на 3 години назад, щоб урятувати Сіріуса від "поцілунку" Дементора. Друзі спромоглися спочатку звільнити Клювокрила від страти, потім прилетіти разом з ним до вікна вежі, де утримували Сіріуса. Герміона за допомогою закляття відімкнула зачинене вікно і Блек зміг вибратися, сісти на Клювокрила і полетіти. На прощання Сіріус сказав Гаррі, що він справжній син свого батька.

Про набір

Набір складається з 345 елемента LEGO, 3 мініфігурок, ігрової фігури Клювокрила – Бакбіка, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, 2 секретних плитки LEGO (Collectable Wizard Cards).

Три культові мініфігурки головних персонажів сцени порятунку Сіріуса:

  1. Гаррі Поттер;
  2. Герміона Грейнджер;
  3. Сіріус Блек.

Ігрова фігура Клювокрила чудово деталізована та продумана. У нього рухливі крила та спеціальне місце на його спині для розміщення мініфігурки.

Разом з вашою дитиною ви зможете побудувати з кубиків ЛЕГО місце сміливого порятунку – дах школи Гоґвортс та вежу, де був ув'язнений Сіріус.

Про конструкцію

Готова конструкція вийде таких розмірів:

  • висота – 31 см;
  • ширина – 22 см;
  • глибина – 10 см.

Зручні розміри для складання та гри, а також для демонстрації друзям або просто як декор у вашій кімнаті.

Цей ігровий набір LEGO Harry Potter Подвір'я Гоґвортса: Порятунок Сіріуса (76401) є частиною модульних наборів. Під час об'єднання всіх елементів вийде повноцінний замок Гоґвортс. У кожному наборі є дві рандомні плитки LEGO. Як у фільмі, де в цукерках "шоколадні жаби" траплялися різні картки з великими чарівниками, так і тут, випробуйте й власну вдачу і мерщій подивіться хто з 16 чарівників дістанеться вам. Станьте справжнім колекціонером зібравши всі 16 ексклюзивних плиток ЛЕГО.

Збирайте єдину у світі школу чарівників із кубиків ЛЕГО разом зі своїми друзями, поєднуючи модульні набори.

Модульна серія конструкторів LEGO Harry Potter

Цікаво, які набори входять до модульної серії? В яких конструкторах можна знайти чарівні колекційні плитки? Дивіться далі, у дужках прописаний індивідуальний артикул кожного набору, за допомогою якого ви зможете знайти конструктор на нашому сайті. Тільки Тсссссс... Не кажіть про це магглам.

  • Гоґвортс: помилка з оборотним зіллям (76386);
  • Лікарняне крило Хогвартсу (76398);
  • Гоґвортс: чарівні шахи (76392);
  • Гоґвортс: перший урок польотів (76395);
  • Гоґвортс: Таємна кімната (76389);
  • Гоґвортс: зустріч із Флаффі (76387);
  • Гоґвортс: кабінет Дамблдора (76402).

Бажаємо чарівної збірки!

  • 4.0

    24 лип, 2022
    Набір можу визначити як “вище середнього”. Мені подобається, що він розроблений так, щоб модульний замок Хогвартс міг обертатися, оскільки частина вежі може використовуватися як кут. Гіппогриф - це чудове доповнення, разом з гвинтовими сходами, хоча вони і створюють деякі проблеми. Хоча це крута конструкція, як я вже згадував, вона начебто запобігає поєднанню частини вежі з іншими частинами замку. Сходи стирчать із вежі, тому їх важко комбінувати. Загалом, якби був трохи інший варіант сходів та ціна зі знижкою, то набір отримав би усі 5 зірок.
    Достоинства:
    - гіппогриф; - гвинтові сходи як ідея; - з натяжкою, можливе комбінування з іншими модульними наборами серії.
    Недостатки:
    - реалізація гвинтових сходів; - ціна.
  • 5.0

    24 лип, 2022
    Це радше доповнення до набору з замком, аніж самостійний набір, але від того він не менш крутий. Виконаний по настільки відомій сцені, від одразу був приречений на успіх. З окремих плюсів відзначу: фігурки, які відповідають набору; збірку, що гарно виглядає у завершеному вигляді; поєднання з іншими наборами; просто фантастичну фігурку гіппогрифа, на якому навіть може сидіти Сіріус. За таку ціну, більш, ніж супер я вважаю.
    Достоинства:
    Вдала кольорова гамма. На замку в деяких місцях відтворені тріщини та рослини. Одразу 3 мініфігурки + гіппогриф. Є камера, у якій утримувався Сіріус.
    Недостатки:
    Всередині замку не надто багато деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари