>
Уточнити наявність у постачальника
5799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 673 шт.
0 шт.
48 × 37.8 × 9.4 cm
10+
0 шт.
4.7

Опис

Шукаєте подарунок для Поттерамана? Перед вами величезний набір LEGO Harry Potter Гаррі Поттер та Герміона Ґрейнджер(76393) для великого враження. З кубиків ЛЕГО потрібно буде зібрати великомасштабні постаті двох легендарних учнів школи магії та чаклунства Хогвартс – Гаррі Поттера та Герміону Ґрейнджер. Вашому другові вже виповнилося 10 років? Він чи вона обожнює Гаррі Поттера чи Герміону Ґрейнджер, чи може їх обох? Ви ствердно відповіли на обидва запитання? У такому разі ігровий набір із двома збірними фігурами стане найкращим подарунком для них на будь-яке свято.

Культові ігрові фігури

На вас чекає захоплююче складання двох великих ігрових фігур з 1673 елемента ЛЕГО. Розділіть веселощі від складання зі своїм другом, збираючи фігури одночасно. У комплекті є дві індивідуальні інструкції зі збирання. Залишилося тільки вирішити, хто з вас збиратиме Гаррі, а хто Герміону.

Готові фігури досягають висоти в 10 дюймів (26 см) і мають точки артикуляції, які притаманні мініфігуркам ЛЕГО. У них рухливі ноги, тазостегнові суглоби і руки, а Гаррі може повертати головою. Друзі одягнені у традиційну шкільну форму факультету Грифіндор (у Гаррі є мантія, яку можна зняти), а в руках тримають свої чарівні палички.

Коли гра підійде до кінця - фігури Гаррі та Герміони можна розташувати на одній із полиць у вашій кімнаті, тим самим прикрасити інтер'єр та створити атмосферу магії та чаклунства.

Отримайте натхнення для чарівної гри прямо зараз.

Серія наборів LEGO Harry Potter

Окрема серія ігрових конструкторів LEGO Harry Potter містить точні копії сцен з популярних кінофільмів про Гаррі Поттера, дивовижних і різноманітних істот і, звичайно, всіх улюблених відьом та магів у вигляді мініфігурок. Конструктор ЛЕГО з цієї серії стане ідеальним подарунком для дитини, яка мріє стати частиною чарівного світу Гаррі Поттера. Відмінне доповнення до колекції кожного колекціонера.

Цікаві факти

У книгах про Гаррі Поттера та його друзів велику роль відіграють кольори. Наприклад, червоний колір символізує добро, а зелений символ негативних персонажів і подій. Варто згадати кольори факультету Грифіндор та Слизерин. Червоний колір фігурує у чорнилі Гаррі, у поїзді експресі Гоґвортсу і навіть у будинку Рона Візлі червоний дах.

Символічні також і цифри - 2,3,4 і 7. Тріо друзів - Гаррі, Рон і Герміона символізує духовну єдність і владу трьох. Гаррі в бою з Василиском завдає йому саме три нищівні удари. І Геґрід любить тричі стукати у двері. Учні навчаються у школі магії та чаклунства сім років, кожна команда з Квідичу складається із семи гравців. Ув'язнений Сіріус перебував у школі Гоґвортс саме на 7 поверсі.

Автор книг - Джоан Роулінг народилася в один день з головним героєм своїх книг - 31 липня і старша за нього на 15 років.

Слово Дамблдор має переклад - це старовинне англійське слово в перекладі означає - джміль. Авторка розповіла, що це ім'я дуже підходить директору, адже він весь час щось дзижчить собі під ніс.

Чи знали ви про це? А що ви ще знаєте цікавенького, чого не знають магли про Гаррі і весь чарівний світ?

  • 4.0

    10 гру, 2022
    Як тільки я побачив їх, я знав, що куплю набір. Конструкція була цікавою, і справді дивовижно, як це все поєднується. Укладання волосся складається з багатьох дрібних шматочків і вимагає великої концентрації, але ефект вартий того. Однак я був розчарований тим, що волосся Герміони робить її обличчя/голову нерухомими, тому я взагалі не можу повернути їй голову. Якщо це справді так і задумувалось, то чому Lego не включив різні конструкції для її волосся, щоб повертати голову. Загалом мені сподобався результат, і я сподіваюся побачити більше таких експонатів у майбутньому (нам потрібен Рон!).
    Достоинства:
    Безумовна схожість з оригінальними персонажами. Увага до деталей - навіть палички різні. Фігурки легко балансують навіть у позі "крокуючи". Відсутність наліпок.
    Недостатки:
    Голова Герміони закріплена, тому повернути її неможливо. Явно недостає фігурки Рона.
  • 5.0

    10 гру, 2022
    Як будівельник, який має різноманітні смаки в наборах Lego і не дотримується єдиної серії, я мав на власні очі побачити, якими вийдуть ці «мега» фігурки. Ці 2 персонажі є культовими і виглядають точно так само, як їхні мініфігурки. Побудова кожної з них складна, але зрештою викликає у інтерес до того, що може здатися досить нудним з невеликою кількістю кольорів. Той факт, що ці більші фігури можна переміщати так само, як і їхній менший еквівалент, показує як еволюціонували набори Lego лише за останні 10 років і це просто фантастика.
    Достоинства:
    Збірка не надто повторюється і використовує цікаві техніки. Моделі деталізовані та повторюють вигляд мініфігурок. Голова, руки та ноги рухаються.
    Недостатки:
    Краще б було трішки різноманіття в одязі, а то фігурки ідентичні.
  • 5.0

    10 гру, 2022
    Мені дуже сподобалося будувати цих милих друзів! Я не поспішала і насолоджувалася досвідом, «пізнаючи» їх та вивчаючи застосовані методи. Збірки були трохи складними, але інструкції зрозумілі і добре допомогли. Їхні розміри якраз для демонстрації, щоб не доводилося придивлятися хто це. Мені вони так подобаються, що я зробила їм відповідні мантії з червоною підкладкою, а Герміону вдягнула у сіру вовняну спідницю. У планах також пошив мантій на Хелловін і на Різдво.
    Достоинства:
    Моделі виглядають ніби традиційні мініфігурки, але набагато збільшені у розмірі. Самі герої впізнавані, Гаррі навіть має шрам. Після збірки можна самостійно кастомізувати як я і роблю.
    Недостатки:
    Не вистачає Рона.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари