>
В наявності
1149 грн
909 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

346 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5148 грн
3989 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зустрічайте нове покоління мешканців Хартлейк-Сіті, подаруйте вашим дітям натхнення в компанії з різноманітними персонажами LEGO Friends. Ігровий набір LEGO Friends Хартлейк Сіті: ресторанчик в центрі міста (41728) натхненний ігровим набором 2012 LEGO Friends City Park Cafe (3061). Пам'ятаєте такий?

Знайомтесь з новими друзями всесвіту LEGO Friends, відкривайте для себе сучасні локації у місті Хартлейк-Сіті, насолоджуйтесь яскравою грою та розігруйте незабутні пригоди.

Про набір

Конструктор призначений для дітей віком від 6 років і складається з 346 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів та інструкції зі збирання. Розігруйте безліч сценарій гри в центральному ресторані "Downtown Diner" міста Хартлейк-Сіті. Вибирайте різних персонажів у кожній новій грі. Готуйте бургери, наливайте напої та обслуговуйте клієнтів, як Чарлі (ви тільки подивіться на його нову круту зачіску) або станьте відвідувачем ресторанчика, як Алія та Ліанна. Приїжджайте на скейті до спеціального віконця, щоб зробити замовлення, а потім чекайте на літньому майданчику ресторану.

О, ви тільки подивіться здається пропало чорне кошеня, хтось розклеїв оголошення з проханням повідомити, якщо воно знайдеться. Уважно всюди роздивіться, можливо, кошеня десь поруч, адже біля ресторану дуже смачно пахне їжею. Маленький котик, зголоднівши, міг прийти на цей приголомшливий запах. У ресторані панує приємна атмосфера, музичний автомат відтворює легку і ненав'язливу музику.

Зібрана закусочна "Downtown Diner" із кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів:

  • Висота – 11 см;
  • Ширина – 19 см;
  • Глибина – 11 см.

Давайте познайомимось з новими дівчатами всесвіту LEGO Friends - це Алія та Ліанна. Безмежно розумна Алія має велике та добре серце. Незважаючи на те, що вона проводить багато часу за навчанням, раптовим пригодам дівчинка завжди рада. Ліанна любить спорт і свій скейтборд, її енергія не знає кордонів. Вона завжди готова до веселощів та нових пригод, з нею вам ніколи не стане нудно.

Новий світ будівництва разом із LEGO Building Instructions

Встановіть на свій гаджет мобільний безкоштовний додаток для ще більш цікавого процесу складання. Змінюйте масштаб своєї споруди, повертайте під будь-яким кутом у форматі 3D, відстежуйте свій прогрес у будівництві та зберігайте ваші особисті результати – все це можливо з мобільним інтуїтивно зрозумілим додатком LEGO Building Instructions.

Ігровий набір LEGO Friends Хартлейк Сіті: ресторанчик в центрі міста (41728) стане чудовим подарунком на будь-яке свято для кожної дитини. Конструктор для гри, до якого можна повертатися, раз за разом розігруючи різні творчі сценарії. Ваша дитина може грати сама або в компанії своїх друзів. Комбінуйте набори ЛЕГО Френдс, створюйте унікальні будівлі та яскраві враження від спільної гри.

Якість кубиків ЛЕГО завжди відповідає всім суворим світовим стандартам своєї галузі виробництва. Вибираючи конструктори LEGO ви обираєте безкомпромісну якість та безпеку для своїх дітей.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари