>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 872 шт.
2 шт.
48 × 28 × 12 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

"Коли ця крихітка розженеться до 88 миль на годину, ти таке побачиш..." – доктор Еммет Браун (перед першою подорожжю в часі).

Набір LEGO «Машина часу з фільму «Назад у майбутнє»» не розженеться до 88 миль на годину, але будьте певні, побачена модель Вас також здивує. Навіщо чекати, пристібайте ремені безпеки і вперед у майбутнє!

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10300 було випущено у рамках серії Exclusive. Він містить 1872 якісні деталі, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складання. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

Мініфігурки мандрівників у часі

Не дивлячись на велику популярність фільму, мініфігурок по ньому не так і багато. Тому не проґавте шанс отримати їх у свою колекцію. Обидві мініфігурки засновані на фільмі "Вперед у майбутнє - 2".

  1. Еммет Браун – винахідник, творець машини часу. Чоловік одягнений у червону сорочку та жовтий костюм. Він також має 2 вирази обличчя: у футуристичних окулярах та здивоване;
  2. Марті Макфлай – панк-гітарист та напарник Дока Брауна. На ньому його фірмова червона куртка, блакитні штани та кросівки з автоматичним шнурівкою. Його обличчя – це усміхнене та трохи сердите.

Розмістити двох героїв запропоновано на спеціальну підставку, поруч один з одним. Також підставка має таблицю-стенд, на якій надруковано основну інформацію про Делоріан.

Делоріан

Інформація про автомобіль. Машина, яка з'являється у фільмах та в наборі LEGO «Машина часу з фільму «Назад у майбутнє»» - це спорткар DeLorian DMC-12, який вироблявся у 1980-х. Для фільму його було обрано через стильний вигляд, двері “крило чайки” та зовнішню схожість із кораблем прибульців на обкладинці коміксу сина фермера. Після фільмів автомобіль став справжньою іконою і став з'являтися в безлічі шоу, іграх і згадуватися в піснях.

Базове складання. Не дивлячись на те, що автомобіль може бути в трьох варіантах, у нього все ж таки є основна збірка, яка потім змінюється. Починається вона з рами Technic та починає розширюватися. Великий перемикач унизу відповідатиме за зміну положення шин. Не вдаючись у подробиці, далі Ви перейдете до колес, двигуна, кузова та капота. З цікавих деталей: конденсатор, нове лобове скло, світловий блок, зелені роги єдинорога, двері “крило чайки”, гумові шланги, плутонієва коробка і ховерборд.

Перший, другий чи третій?

Після того, як буде зібрано базову модель, у Вас є вибір, на який фільм зробити схожою Делоріан. Купа деталей тут розділена між трьома версіями, тому перемикатися між ними не так просто, як це могло бути. Головні особливості:

  • перший фільм - обробка капота гладкими деталями, номерний знак OUTATIME 1980-х, термоядерний реактор, провідний полюс;
  • другий фільм – номерний знак зі штрих-кодом 2015 року, модернізація термоядерного реактора “Фьюжн” з бананом та газованою водою, поворот коліс;
  • третій фільм – нові колеса з червоними ковпаками, змінений капот.

Незалежно від того, яку з моделей автомобіля Ви зберете в наборі LEGO «Машина часу з фільму «Назад у майбутнє»», вас порадує і процес зборки, і кінцевий результат.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 вер, 2023
    Дуже чудовий набір для фанатів трилогії.
    Достоинства:
    Деталізація машини та автентичність з оригіналом.
    Недостатки:
    Трохи ціна завищена.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари