>
Уточнити наявність у постачальника
8799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 354 шт.
0 шт.
58.2 × 48 × 9.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Легендарний космічний шаттл готовий приземлитися прямо у Вас вдома. Не згайте цього шансу і придбайте набір ЛЕГО "Космічний шатл NASA "Discovery". З ним Ви зможете відтворити знамениту місію STS-31.

Коротка історія місії 

Місія STS-31, відображена в наборі ЛЕГО 10283 була проведена 24-29 квітня 1990 року. Метою було вивести на орбіту телескоп "Хаббл" (який на липень 2021 року все ще перебуває в космосі). Місія пройшла успішно, обсерваторія "Хаббл" була введена в автоматичний політ, а сам шаттл приземлився в Каліфорнії з усіма 5 членами екіпажу на борту.


Коробка і наповнення

Перше, з чим Ви зіткнетеся, придбавши набір ЛЕГО 10283 — упаковка. Очікувано, набір ЛЕГО "Космічний шатл NASA "Discovery" відноситься до лінійки 18+ і має чорний мінімалістичний дизайн. На передній стороні красується шаттл і супутник, а ззаду показані деякі з функцій. Усередині коробки міститься 18 пакетів, пронумерованих від 1 до 17, а в іншому пакеті окремо зберігаються більші елементи. Також, всередині Ви виявите 2 аркуші з наклейками, в тому числі світловідбиваючі.

Увага! Мініфігурки в набір ЛЕГО 10283 не включені. Однак, Ви можете використовувати власних астронавтів.
 

Інструкція

Одна з кращих речей в таких масштабних наборах — інструкція. Вона в наборі ЛЕГО "Космічний шатл NASA "Discovery" присвячена програмі Space Shuttle; місії STS-31; коментарям художника-постановника Мілана Меджа, стосовно того, де розмістити шасі і зрозуміло самим крокам збірки. Всього для складання моделі і ознайомлення з програмою, Вам запропонують 320 сторінок.

Збірка: космічний телескоп "Хаббл"

Саме з нього починається Ваш шлях в наборі ЛЕГО 10283. Збірка починається з "ядра", для створення якого Ви будете в основному використовувати кольорові деталі. Коли ці кроки будуть завершені, залишиться лише покрити його срібними деталями, встановити аксесуари і сонячні панелі, які розгортаються після запуску з шаттла. Незважаючи на те, що "Хаббл" в наборі грає другорядну роль, він допомагає розігрітися і є важливою деталлю для відтворення місії.

Збірка: космічний шаттл

Як і у телескопа, збірка корабля в наборі ЛЕГО "Космічний шатл NASA "Discovery" починається з кольорового "ядра". Після цього, починають формуватися крила і заднє шасі. На цьому етапі Ви також побачите, як працює механізм шасі. Натискання на відкидну стулку кузова під двигунами ззаду переміщує весь сегмент, одночасно активуючи всі три шасі. Далі відбувається "нарощування" фюзеляжу. Спереду з'являються деякі деталі, в тому числі сидіння для космонавта. Наступний крок — кабіна і передня частина. Коли з ними буде закінчено, Ви зможете споглядати щось, вже схоже на космічний корабель. Залишається лише кабіна і двигуни орбітального маневрування. Але і на цьому моменті набір ЛЕГО 10283 зможе Вас здивувати, адже кабіна будується як окремий модуль і вже потім встановлюється на місце.

Як стає зрозуміло з опису, набір ЛЕГО "Космічний шатл NASA "Discovery" порадує Вас масштабністю і використаними для будівництва техніками.

 

Функції

Настільки масштабний набір, як ЛЕГО 10283 обов'язково має в собі безліч цікавих функцій. Найбільш значимі з них:

  • різні варіанти дисплея;
  • відділення таблиці від підставки;
  • зняття лобового скла, даху, льотної палуби;
  • розміщення "Хаббла";
  • роботизована рука;
  • функція шасі;
  • антени зв'язку, що розгортаються.

І багато інших! Чи зможете Ви знайти їх всі?

Як людину, яка фанатіє від космосу, так і випадкового покупця, космічний шаттл вразить своєю масштабністю і деталізацією. Тому позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації наборі ЛЕГО 10283 гарантовані.

Купити набір ЛЕГО "Космічний шатл NASA "Discovery" (10283) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    11 жов, 2022
    Я вагався, чи отримати цей набір чи ні, і я радий, що взяв. Це, мабуть, одна з найприємніших збірок, які я робив за довгий час. Розумний процес, який пішов у розробку функції розгортання спорядження та переміщення елевонів, є блискучим, і було чудово спостерігати, як усе це об’єднується під час створення. Телескоп Хаббл просто чудовий і виглядає приголомшливо, стоячи окремо або разом. Загалом чудовий набір, який цікаво будувати та виглядає він так само добре після завершення.
    Достоинства:
    ВЕЛИЧЕЗНИЙ розмір набору та кількість деталей не залишать вас рівнодушними, поки ви не складете цей комплект. Відірватися просто неможливо. Інструкція стильна, на чорному фоні та з білими деталями. Незважаючи на розмір, набір дуже міцний та не пошкодиться випадково.
    Недостатки:
    Наявні наліпки (зрозумійте, що дуже шкода одним невірним рухом зіпсувати такий набір).
  • 5.0

    11 жов, 2022
    Безсумнівно, це одна з найкращих конструкцій, які я створював з Lego. Хоча я все ще не великий шанувальник чорного буклету, у ньому є розкидані факти про шаттл. Спочатку я був наляканий кількістю пакетів, але кожен не надто великий. Мені подобається сортувати свої цеглини перед тим, як будувати кожну частину. Деталі, які увійшли в модель, є фантастичними, і тепер вона буде займати горде місце разом із рештою моєї космічної колекції. У вас є можливість відображати Шаттл і Хаббл окремо або так, ніби ви розгортаєте Хаббл із Шаттла - все було продумано. Якщо ви хоча б на краплинку любите космос, то можете брати набір.
    Достоинства:
    Посортовані деталі. Багато різних функцій, котрі може виконувати цей набір. Гарно підійде майже до будь якої колекції великих наборів або космічних.
    Недостатки:
    Немає мініфігурок. Принаймні 1 космонавт або вчений міг би бути.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари