>
Уточнити наявність у постачальника
24999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 925 шт.
5 шт.
58 × 13 × 48 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Увага, наступна станція - Disney
Подорожуйте на поїзді з улюбленими героями. Зійдуть вони всі на наступній станції, або поїдуть далі вивчати нові широти? Хто підсяде на новій станції? Адже на такому комфортабельному поїзді можна їздити днями. Тут є всі зручності, які тільки можна уявити.
Але для того що сісти на поїзд, спочатку потрібно зайти на станцію і купити квиток. Де ж продають квитки, станція має цілих 3 поверхи? А квитки продають відразу при вході, в касовому залі. Тут ви можете зважити свій багаж і віддати його в багажне відділення. Присядьте на лавочку, поки чекаєте свій потяг. В інших кімнатах залізничної станції відділ пакування багажу та інші адміністративні приміщення. Є оглядовий майданчик, де можна подивитися на поїзд, що наближається, місце, де можна попити чаю і великий зал з вікнами, на яких висять красиві червоні шторки.
Ось і прибуває поїзд. Вагони тягне старомодний локомотив, який працює на паровому двигуні. До локомотиву причепили 3 вагони: вантажний, який везе вугілля, вагон з сидіннями для пасажирів і вагон-ресторан, в якому можна перекусити в дорозі. Всі мультяшні герої в захваті від такого поїзда, адже в ньому можна з комфортом подорожувати по всьому світу

Керуйте за допомогою смартфона
Скачайте додаток LEGO Powered Up на свій телефон і регулюйте швидкість вашого поїзда, гальмуєте його - подавайте різні сигнали. Колія в формі кола, так що поїзд їздить за регулярним маршрутом.
Інші особливості набору
1. 2925 деталей - збирайте всією сім'єю
2. У комплекті 5 міні фігурок героїв мультфільмів компанії «Disney»: Міккі Маус, Міні Маус, Чіп, Дейл, Гуффі.
3. Усередині локомотива мотори LEGO Powered Up 88009 Hub і LEGO Powered Up 88011 Train Motor.
4. Розмір поїзда 12х78х8 см.
5. Розмір вокзалу 39х36х16 см.
6. Діаметр овальних рейок 96х70 см.
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Exclusive Дісней: поїзд і вокзал (Артикул: 71044) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    12 кві, 2021
    Будучи ОГРОМНЫМ фанатом Диснея и много раз катаясь на Диснеевском поезде, я знал, что мне нужно получить этот набор. Я завел свой собственный «Диснейленд» дома и, кажется, еженедельно добавляю больше деталей. Как утверждали другие люди в обзорах в интернете, в этом наборе МНОЖЕСТВО наклеек. Я как всегда против них, но они завершают сборку. Также есть много повторяющихся шагов в сборке станции, но готовый продукт в целом того стоит. Я бы предпочел управлять поездом дистанционно, а не через приложение на телефоне, но это то, с чем я могу жить. Я также купил набор 60205, так что я планирую расширить трек и соединить его с Замком Дисней.
    Достоинства:
    Есть возможность обьединить набор с другими, что собственно я и собираюсь сделать. Минифигурки - узнаваемые персонажи мультфильмов.
    Недостатки:
    МНОГО наклеек. Сборка чуть повторяющаяся.
  • 5.0

    12 кві, 2021
    Мы взяли этот набор для сборки всей семьей и остались более, чем довольны. Если вы любите лего, вы просто обязаны получить его. Все мелкие хитросплетения просто поражают меня. Вплоть до камбуза Уолтса и мелких предметов внутри, таких как чайный сервиз. Для тех из нас, кто является фанатиком Диснея, этот набор будет идеальным набором для сборки и хранения в качестве произведения искусства. Кроме того, если у вас есть дети, весело строить вместе и рассказывать о Диснейленде.
    Достоинства:
    Здесь столько интересных деталей с отсылками на вселенную диснея, что дети были просто в восторге. Поезд хорошо ездит и он напомнил мне о детстве, когда мечтой любого мальчишки было иметь свой игрушечный локомотив.
    Недостатки:
    Нам нужно больше тематических минифигурок. Может, есть возможность хотя бы докупить, раз в набор они не входят?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари