>
Скоро в продажі
2199 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

553 шт.
0 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

"Хороші друзі дістаються тому, хто сам уміє бути хорошим другом" - Нікколо Макіавеллі

Вони як нитка і голка, як тост і масло, як італійці і піца. Вони - зіркові дуети з мультфільмів Дісней і не можуть одне без одного. Зберіть їх у наборі LEGO "Діснеївські дуети" і ніколи не розлучайте. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43226 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 553 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Зоряні дуети

Багато, якщо не всі мультфільми студії Дісней проповідують ідею цінності дружби. Через це в них часто можна побачити найкращих друзів. Вони можуть бути абсолютно однаковими або різними особистостями, проте нізащо не покинуть одне одного. Іноді це простежується відкрито, а іноді - в завуальованій формі.

У наборі ЛЕГО 43226 представлено 4 таких різних дуети:

  1. Когсворт і Люм'єр (мультфільм "Красуня і чудовисько"). У той час, як перший персонаж являє собою старовинний настільний годинник, другий - це свічник. Обидва зачаровані і живуть у будинку Чудовиська. Когсворт зібраний з коричневих деталей із золотистими елементами, як маятник. Також у нього усміхнене обличчя з нанесеними стрілками. Своєю чергою у Люм'єра золотистий свічник зі встановленими свічками. Вони мають вогники і зроблені таким чином, наче парафін уже трохи потанув;
  2. Пуа і Хей-Хей (мультфільм "Моана"). Пуа - вірне порося Моани, а Хей-Хей - дурнуватий півень, який мимоволі потрапив на корабель. Порося складається з білих деталей з невеликими сірими цятками. Також у нього рожеві вушка і п'ятачок. Модель сидить, упершись копитцями в підставку. Хей-хей же створюється з кольорових деталей, маючи жовті лапки, зелені ноги, бірюзове тіло, жовту шию, великі очі та червоний чубчик;
  3. Немо і Приск (мультфільм "У пошуках Немо"). Перший з їхнього дуету - це маленька риба-клоун, а другий - черепашеня. Немо поєднує в собі помаранчеві, білі та чорні деталі. Плавці та хвіст на шарнірах, тому можуть рухатися. Його друг - Приск має зеленувато-коричневі плавники та голову, які за рахунок шарнірів також можуть рухатися. Панцир коричневий і має нанесені квіткові принти, як у мультфільмі;
  4. Персі та Міко (мультфільм "Покахонтас"). У мультфільмі Персі - це пес губернатора, а Меко - єнот Покахонтас. Мопс складається з пісочного кольору деталей, а також має сірі акценти. На шиї блакитний нашийник із жовтою кулькою. Вираз морди Персі одразу говорить про його інтелігентне походження. Своєю чергою Міко складається тільки із сірих і чорних деталей. Він займає сидячу позу і тримає в лапці улюблене печиво. 

Кожна з моделей має власну підставку, які відрізняються за кольорами: жовта, блакитна, зелена і коричнева. Також встановлені пам'ятні сірі таблички із зображенням легендарного замку Дісней і ювілейним написом. 

Зберіть нерозлучних друзів у наборі ЛЕГО "Діснеївські дуети" і поселіть магію дружби у себе вдома. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари