>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

370 шт.
1 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Кожен, хто дивився мультфільм про Русалоньку або читав казку, пам'ятає про її потяг до людського світу. Оскільки на початку історії вона не мала змоги побувати в ньому, доводилося задовольнятися різними людськими предметами, що спускаються на дно океану. І де ж найкраще зберігати ці дрібнички, як не в скрині? Отримати її, а також героїню нового мюзиклу "Русалонька" можна в наборі LEGO "Скарбниця Аріель".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43229 було випущено в рамках серії LEGO Disney. Він містить 370 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 6 років. Тематика набору - принцеси. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Мініфігурка Аріель

Набір зі скринькою Русалочки просто не міг обійтися без найголовнішої героїні. Особливістю набору ЛЕГО 43229 є те, що її можна зібрати в двох варіаціях. Можна використовувати зеленуватий хвіст русалки або замінити на "діамантову" блакитну сукню. При цьому синій топ, зроблений під луску, залишається в обох варіантах. Також принцеса має прикрасу для волосся у вигляді рожевої квіточки, а в руці може тримати блакитну парасольку. Таким чином вона може уникнути небажаного зневоднення на поверхні. 

У наборі до Аріель приєднався Флаундер, а також фігурка краба, яка символізує Себастьяна. 

Скринька для коштовностей

Основна збірка набору являє собою химерну шкатулку у формі скрині з різними місцями для зберігання речей. Її зовнішній вигляд поєднує бірюзові та білі деталі. На кришці є кілька прикрашених золотих елементів, а також черепашка. Однак головні коштовності заховані всередині. Внутрішня частина використовує тему моря, а також бухти, яку Аріель використовує для зберігання своїх скарбів. Тому основою слугують жовті та сині деталі. Кришка деталізована за допомогою рибок, а на дні скриньки розставлені водорості, свічники, виделки та інші предмети. Подібно до старомодних музичних скриньок, всередині - в центрі є поворотна платформа. Це налаштовується шляхом поміщення ключа в замок зовні скрині. Механізм повертає платформу, кружляючи Аріель у танці. 

В основі скриньки є також 2 висувні шухляди з боків. Вони невеликі, тому всередину помістяться тільки маленькі скарби (однак від того не мен цінні). Один із таких передбачений самим набором - браслет. Він має бузковий колір, а також дірочки для регулювання по руці. Прикрасити його можна маленькими кольоровими деталями - дотсами, також доданими до набору. 

Відчуйте себе в ролі дослідниці Аріель, яка вивчає і колекціонує людські предмети, а також збережіть власні цінності в наборі ЛЕГО "Скарбниця Аріель".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари