>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

114 шт.
3 шт.
20.5 × 19.1 × 6.1 cm
5+
0 шт.
4.3

Опис

Книга розкривається, пригоди в чарівному світі Енканто починаються! Кожного, від малого до великого, порадують ті яскраві кольори та різноманітні деталі, які вони знайдуть у наборі LEGO “Чарівні двері Ізабелли”.\

Про мультфільм

Мультфільм "Енканто", новинка листопаду 2021 року, розповідає про дівчинку Мірабель, яка народилася в Колумбії в сім'ї, де всі володіють магічними здібностями. Хтось тут має нелюдську силу, хтось говорить з тваринами, а хтось взагалі може лікувати рани за допомогою печива (як це відбувається Ви дізнаєтесь, подивившись мультфільм). На жаль, у Мірабелі таких здібностей немає, але це не заважає їй рятувати свою сім'ю та цілу чарівну країну від загибелі. Чи вийде це? Час покаже, але з Вашою допомогою шанси в рази збільшаться.

Персонажі набору

Набір LEGO "Чарівні двері Ізабелли" отримав достатню кількість персонажів для того, щоб стати цікавим. Тут Ви зустрінете:

  • Мірабель – головну героїню мультфільму, дівчинку, яка не має чарівних здібностей. На ній чорні окуляри, біла футболка, бірюзовий сарафан та туфельки;
  • Ізабель – молодшу сестру Мадрігал, здатністю якої є створення прекрасних квітів та рослин. На дівчина бузкове плаття з квітами. У волоссі також красується рожева квітка;
  • Луїзу - середню із сестер, чия здатність це супер-сила. Вона завжди прийде на допомогу нужденним. Сестра одягнена у фіолетову сукню з малиновим поясом;
  • пташку - невелику білу пташку;
  • 3 метелики - додаткові фігурки жовтих метеликів.

Пригоди у наборі

Набір LEGO 43201 створений як втілення світу молодшої із сестер - Ізабель, тому переважають рожеві кольори та різноманітні рослини. Покрутіть Ізабель на платформі, що обертається, з квітами і покажіть її у всій красі. Після цього розчешіть їй волосся і нафарбуйте губи за туалетним столиком. Втомилися - подрімайте на ліжку, підвішеному на ліанах. У цей час влаштуйте чаювання Мірабель та Луїзи серед цього буйства квітів. Повірте, тут достатньо пригод, особливо для маленької дівчинки.

Книга, що закривається

LEGO вже не вперше використовує концепцію з книгою у наборах, присвячених мультфільмам. Такі коробки, що закриваються, мають величезний плюс, особливо якщо вони призначені для дітей - всі деталі можна скласти всередину і не перейматися про те, що вони будуть розкидані по будинку і загубляться. Також, такий набір як LEGO 43201 зручно взяти з собою куди завгодно, будь то подорож чи ночівля у друзів. Ну а дітям просто сподобається мати власну коробочку, в яку можна скласти деталі, фігурки, власні секрети та закрити на ключ.

Instructions Plus

Щоб полегшити життя маленьким фанатам конструктора, додана можливість користуватися електронними інструкціями. Для цього потрібно завантажити однойменну програму. Це дасть можливість масштабувати, користуватися лупою, дивитися під різними кутами, порівнювати з моделлю. Справжня знахідка для тих, хто тільки знайомитиметься з LEGO.

 

 

Тим з Вас, кому подобається тематика чаклунства і хто дивився мультфільм “Енканто”, точно сподобаються пригоди друзів у наборі LEGO 43201 разом із Мірабель, Ізабель та Луїзою.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    5 лют, 2022
    Словом…как-то так я представляла и видела комнату Изабеллы в “Энканто”. Да, набор детский, поэтому я взяла его племяннице. Первое, что бросается в глаза - королевская кровать, на которую как раз помещается фигурка. Еще есть платформа для кручения и туалетный столик. Все это украшено множеством цветов - волшебной способностью Изабеллы. Когда племянница наигралась, я попробовала закрыть книгу и обнаружила, что эта функция отлично работает и набор остается практически собранным внутри.
    Достоинства:
    3 фигурки из мультфильма, плюс белая голубка и 3 желтые бабочки. Изабелла хорошо держится на поворотном столике и помещается в кровать.
    Недостатки:
    Некоторые детали цветов просто нанесены на коробку, а могли бы отдельными деталями.
  • 5.0

    5 лют, 2022
    Это красивый, маленький набор. И столько волшебства упаковано внутри. Да, все куклы одного размера, но это делает игру с книгой гораздо проще. Определенно что-то не то случилось с Луизой, но я не стал заострять на этом внимание детей. И исходя из этого опыта я могу сказать, что самостоятельно они этого не заметят. Мои маленькие девочки в восторге от этой сборки и постоянно с ней играют.
    Достоинства:
    Все розовое, с цветочками и косметикой. Есть даже птички и бабочки. Изабеллу можно крутить на мини-столе. Сама книжка закрывается на ключ.
    Недостатки:
    Фигурка девушки-силачки такая себе, но не говорите детям;)
  • 3.0

    5 лют, 2022
    Учитывая, насколько важны все персонажи для мультфильма, почему фигуре Луизы не было уделено должного внимания? Эта фигурка совсем не похожа на нее из-за неправильной прически, цвета глаз, совершенно неправильной одежды, ее выбеленной кожи и даже неправильного телосложения! Ведь можно было использовать большую фигурку, чтобы отобразить её мускулатуру. Благо, хоть остальной набор неплохой и фигурки соответствуют.
    Достоинства:
    Хорошая отсылка на магическую дверь - одну из комнат дома. Книжка хорошо закрывается и может хранить все предметы. Есть все необходимое для Изабель.
    Недостатки:
    Фигурка Луизы ужасная. Специально прикреплю скрин мультфильма, чтобы вы сравнили с фигуркой.

Рекомендуємо подивитися ці товари