>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

743 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
9+
0 шт.

Опис

"Шахи на 99% складаються з тактики" - Ріхард Тайхман

Складання конструктора ЛЕГО не позбавлене тактики. Адже як по іншому назвати необхідність правильно з'єднати численні деталі, щоб вийшла готова модель. Набір LEGO "Традиційний шаховий набір" йде ще далі, адже пропонує можливість зібрати шахову дошку з фігурами, а після - відразу ж зіграти.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75580 був випущений у рамках серії LEGO Minions. Він містить 136 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів.

Складання шахової дошки

Головною збіркою набору ЛЕГО 75580 є шахівниця. Для її створення, інструкція розділена на 2 буклети. У першому збирається половина дошки з білими фігурами, а в другому - половина дошки з чорними фігурами. Основою для них виступає рамка, зібрана з кольорових деталей. Поступово рамки нарощуються вгору, з використанням коричневих деталей і в ширину, за допомогою золотистих елементів. Коли прямокутники готові, збирається кілька перекладин, на які фіксуватимуться чорні пластини. Останнім етапом, у шаховому порядку, додаються бежеві та коричневі квадратні деталі. Коли 2 половини готові, за допомогою кріплень, вони з'єднуються разом. Повні розміри дошки становлять 30 на 30 сантиметрів. Однак для зручності зберігання, її можна знову розділити. 

Гра в ЛЕГО шахи або шашки

На складанні шахової дошки цей набір не закінчується, адже окрема його частина - це фігури. У наборі їх представлений повний комплект - королева, король, ферзь, кінь, тура, пішак. Вони є збірними і мають класичний зовнішній вигляд. Половина з них бежевого кольору, половина коричневого, по 16 штук. Однак, фігури не позбавлені і відсилання на конструктор ЛЕГО. Так, королева має вгорі нанофігурку в перловому золоті. Висота шахових фігур - до 10 сантиметрів. 

Цей набір, свого роду, 2 в 1, тому що, як і багато справжніх шахових наборів, він містить і фігури для шашок. Шашки представлені круглими пласкими деталями 4 на 4 в білому і чорному кольорі. Досягнувши кінця дошки, їх також можна перевернути, перетворивши на дамки. 

Оскільки набір розрахований і на досвідчених, і на гравців-початківців у шахи та шашки, наприкінці інструкції додано зображення правильного розташування фігур для обох ігор. А також, як можуть ходити різні шахові фігури. 

 

Прийміть виклик спершу в створенні набору ЛЕГО "Традиційний шаховий набір", а потім у шаховому або шашковому поєдинку, щоб вигукнути шах і мат, або перемога. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари