>
Уточнити наявність у постачальника
24999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 745 шт.
6 шт.
55.5 × 15.7 × 37.8 cm
18+
0 шт.

Опис

Століттями містечко близь лісу вело розмірене життя - жителі господарювали, добували ресурси та відпочивали в таверні. Одного дня все змінилося, коли поселення почали тероризувати монстри, а апогеєм усього став напад дракона. Тому місцеві стали шепотітися, чи не пов'язано це з появою загадкового незнайомця. Зараз або ніколи, настав час стати героєм. Уточніть деталі майбутньої пригоди, перевірте спорядження, переберіть у голові всі знання, перевірте, чи всі присутні із загороди, і нарешті вирушайте в дорогу в наборі LEGO "Dungeons & Dragons: казка про червоного дракона".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21348 був випущений у рамках серії LEGO Ideas. Він містить 3745 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - магія. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети і багато іншого. 

Мініфігурки і монстри

Як і годиться тематиці набору ЛЕГО 21348, його населяють різні фентезійні істоти. 6 з них показані у вигляді мініфігурок:

  • гном (шукач пригод). Він має бірюзовий костюм із золотими наплічниками і довгу бороду. Аксесуари - бойовий молот і священний символ;
  • ельф-маг (шукач пригод). Він вдягнений у довгу блакитну з бузковим мантію та має окрему деталь наплічників. Аксесуари - жезл і книга;
  • гном-воїн (шукач пригод). На ньому броня сірого кольору та чорні штани. Окремо є сірий наплічник на один бік. Аксесуари - меч і щит;
  • орк-розбійник (шукач пригод). Він одягнений у дублет блакитного кольору, сині штани, капюшон і плащ. Аксесуари - ніж та арбалет;
  • трактирник. Він має салатову сорочку, коричневу жилетку та коричневі штани. Додана голова у формі зеленого дракона, Аксесуар - лютня;
  • дракононароджений. На ньому червоний костюм, із чорними та сірими візерунками. На шиї кулон у вигляді дракона. Коли персонаж змінює свій вигляд, крім нового обличчя, до нього може бути додано чорний капюшон з плащем, блискавку і посох.

Кожна з мініфігурок має двосторонні голови. Також у всіх, крім трактирника є їхні альтернативні жіночі варіанти.

До набору також додано 3 скелети, совомедведя, духа дерева, щупальця аболета, 3 чорні слизуни, желатиновий куб, 2 міконіда, звіра-витіснювача, спостерігача і кілька павуків різних розмірів.

Легендарна пригода

Оскільки найзахопливіші пригоди починаються в таверні - саме з неї починається цей набір. Вона стоїть біля причалу і складається з коричневих деталей різних відтінків. На її першому поверсі розташована барна стійка, бочка і невеликий стіл, а на другому - місце для ночівлі з великим фіолетовим ліжком і скринею. Завершується таверна синім дахом із димоходом. Кожен рівень її є знімним.

Наступна частина набору присвячена замку та його околицям. Для цього паралельно збирається підземелля замку і додається рослинність для лісу. Другий поверх замку напівзруйнований і порослий травою. У його кінці додається лоза, якою мандрівники можуть вибратися на міст, тим самим потрапивши на третій поверх - вхід до вежі. У першій кімнаті розкидано кілька предметів і живуть скелети, а заокруглені сходи ведуть дедалі вище. Наступний поверх - це святилище Тіамат, але й на цьому все не закінчується. Ще вище знаходиться напіввідчинена кімната з магічними атрибутами і нарешті, яйце дракона, оточене зеленими свічками. Всюди в замку мешкають монстри, так у підземеллі можна знайти желатинові куби, а в зруйнованій частині замку міконідів. Для битви з ними, в різних місцях також заховані деталі спорядження.

Окремою збіркою набору є червоний дракон. Він збирається з хвоста, далі йде тулуб з крилами, руки і ноги, вогнедишна голова. Завдяки безлічі шарнірів, практично кожна деталь дракона є рухомою і він може навіть обвивати хвостом вежу. 

Приготуйтеся до труднощів на шляху, але і до променів слави, коли поселення буде звільнено від зла в наборі ЛЕГО "Dungeons & Dragons: казка про червоного дракона".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари