>
Скоро в продажі
1099 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

113 шт.
0 шт.
9.1 × 7.8 × 12.2 cm
10+
0 шт.

Опис

У світі серіалів та кінематографічних всесвітів Marvel Studios кожен знайде щось особливе. Колекційний набір LEGO Brick Headz Ґрут у горщику (40671) - це ода всім, хто обожнює "Вартових Галактики" і Disney + "Я є Ґрут". Цей маленький деревоподібний інопланетянин у горщику з рослиною стане чудовим компаньйоном для юних супергероїв від 10 років. Але не просто компаньйоном – він живий, як і сам серіал!

Зібравши цю яскраву колекційну модель з кубиків ЛЕГО, ви поринете у дивовижний світ Brick Headz, де малюк Ґрут вражає своєю деталізацією та неповторним стилем. Уявіть: маленький інопланетянин у своєму затишному горщику, прив'язаний до міцної опорної плити, готовий прикрасити будь-яке місце у вашому будинку чи на робочому столі.

Але веселощі не закінчуються на цьому! Ви зможете не тільки насолодитися процесом збирання, а й показати вашу модель усьому світу. Грайте з Ґрутом, виставляйте його в улюблену кімнату або колекціонуйте разом з іншими наборами Brick Headz.

Цей Baby Groot - справжнє задоволення для всіх, хто цінує творчість та пишність деталей. Адже в кожній деталі цієї моделі закладено майстерність та натхнення всесвіту Marvel. Давайте разом відкриємо двері у світ чарівництва та пригод з LEGO Brick Headz Ґрут у горщику!

Про набір

Колекційний набір LEGO Brick Headz Ґрут у горщику (40671) складається з 113 елементів ЛЕГО, а готова модель має висоту 9 сантиметрів.

LEGO Brick Headz Ґрут - це не просто іграшка, це брама в дивовижний світ уяви та фантазії. Пориньте в захоплюючий світ Marvel Studios із цим чудовим збірним набором, який уособлює наймилішого деревоподібного інопланетянина - Ґрута.

Зустріч із маленьким Ґрутом

Багато дітей і дорослих просто обожнюють яскравого персонажа Ґрута після перегляду "Вартових Галактики". Його мудрість та милота завоювали серця мільйонів фанатів у всьому світі. LEGO Brick Headz Ґрут у горщику дозволяє вам запросити цього унікального персонажа до свого будинку у вигляді захоплюючої збірної моделі. Маленький Ґрут у горщику з рослиною вражає своєю неймовірною деталізацією та яскравим стилем Brick Headz.

Складання моделі - це не тільки весело, але й захоплююче. Кожна деталь приносить радість та захоплення, дозволяючи вам поринути у світ творчості та фантазії. Цей колекційний набір стане чудовим способом провести час у компанії сім'ї чи друзів, а також чудовим подарунком для будь-якого шанувальника Marvel.

Ігрове та колекційне значення

Після того як модель буде зібрана, починається справжні веселощі! Маленький Ґрут готовий до пригод та ігор. Ви можете виставити його на полиці у своїй кімнаті, створити сцену з улюблених фільмів Marvel або вирушити з ним у захоплюючу подорож галактикою. Можливості обмежені лише вашою фантазією!

Конструктор Brick Headz Ґрут у горщику (40671) - це не просто іграшка, це предмет колекціонування. Зберіть його разом з іншими моделями Brick Headz із всесвіту Marvel. Даний набір ЛЕГО - це можливість зустрітися з вашим улюбленим персонажем у новому форматі та поринути у захоплюючий світ збірних моделей LEGO Brick Headz.

 

Придбати колекційний набір LEGO Brick Headz Ґрут в горщику (40671) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари