>
Під замовлення
7499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 502 шт.
0 шт.
43.8 × 7 × 43.8 cm
10+
0 шт.

Опис

Відчуйте натхнення, створюйте ЛЕГО-картини у новому цікавому форматі. Перетворіть улюблені фотографії на справжні витвори мистецтва за допомогою кубиків ЛЕГО Арт. З унікальним набором LEGO ART Мозаїчний портрет (40179) вам відкриється новий досвід складання конструкторів LEGO, можливо яким ви ще не користувалися.

Про набір

Для кожної творчої особи старше 10 років – створений цей приголомшливий набір LEGO ART Мозаїчний портрет (40179).

До складу набору входить:

  • сіра базова пластина, розміром 48х48 см. Використовуйте її як полотно для вашої картини;
  • 4500 різнокольорових квадратних елементів ЛЕГО, розміром 1х1 см. Всього представлено 5 кольорових рішень - білий, світло-сірий, темно-сірий, чорний та жовтий. По 900 штук у кожному. Кольори кубиків гармонійно поєднуються між собою.

Швидше відкривайте коробку, щоб почати фантастичне перетворення своїх фотографій на реальність, за допомогою кубиків ЛЕГО Арт.

Мозаїка LEGO

Компанія ЛЕГО завжди "йде" в ногу з часом. І зараз, зібрати свій портрет із кубиків ЛЕГО, реально як ніколи. З творчим набором LEGO ART Мозаїчний портрет (40179) немає меж для досконалості.

Створити свій портрет вам допоможе спеціальна програма від LEGO - Mosaic Maker. Встановіть її на свій гаджет, а потім завантажуйте улюблену фотографію або картинку. А додаток у свою чергу розіб'є фото на пікселі, для створення унікальної персоналізованої мозаїки. Збережіть піксельний портрет на смартфоні або планшеті, а потім оживіть його за допомогою кубиків ЛЕГО.

Вам не буде жодних обмежень у кількості портретів, створюйте новий шедевр знову і знову. Ви зможете необмежену кількість разів розбирати та збирати нові картини. Створюйте LEGO-портрет своїх друзів, дітей, вихованців, знаменитостей… будь-кого! Перетворіть будь-яке зображення на портрет від ЛЕГО. Зробіть селфі прямо зараз, посміхніться! Обробіть фото в додатку та вуаля, тепер ви портрет LEGO.

Процес складання портрета ЛЕГО – це розслаблююче заняття, що нагадує головоломку або навіть настільну гру. Розділіть процес створення картини разом із сім'єю, дітьми чи друзями. Тільки портрет почне збиратися, ви будете здивовані як швидко з простих випадкових кубиків створюється ваш персоналізований LEGO-портрет. Ступінь складності роботи залежить від складності еталонного фото. Бажаючи провести над ЛЕГО-портретом обмежену кількість часу, вибирайте фотографію без численних дрібних елементів та деталей.

Готова картина стане чудовою прикрасою та яскравим акцентом у будь-якому інтер'єрі. Розмістіть оригінальний портрет на видному місці, даруйте радість своїм гостям та домочадцям.

Творчий набір LEGO ART Мозаїчний портрет (40179) буде чудовим подарунком на будь-яке свято для кожного шанувальника мозаїки та кубиків ЛЕГО. Також створений вашими руками ЛЕГО-портрет стане оригінальним подарунком, що запам'ятається, важливим для вас людям і улюбленим друзям.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари