>
Під замовлення
9999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

321 шт.
0 шт.
26 × 6 × 19 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Мабуть, найвідоміший символ столиці Франції тепер і в Lego-варіанті. Побудованій в 1889 році вежі з балкових залізних елементів і заклепок пророкували швидкий знос, але завдяки установці на її шпиль радіоантен, Ейфелева вежа збереглася до наших днів. Щорічно сотні тисяч туристів відвідують цей пам'ятник людському розуму і точному розрахунку, який досягає 324 метра у висоту і важить 10.100 тонн. Станьте і ви творцем своєї власної Ейфелевої вежі!

  • 5.0

    17 вер, 2020
    Размеры собранной башни впечатляют. Можно поставить на полочку и вспоминать о путешествии или мечтать о поездке.Набор будет интересен всем возрастным категориям. Цветовая гамма подобрана правильно.
    Достоинства:
    Хороший подарок не только детям, но и взрослым
  • 5.0

    13 лис, 2018
    Крім відмінної якості, компанія Lego радує своїх покупців ще й безліччю нових ідей. Звернув свою увагу на серію Lego Architecture. Більше всіх інших варіантів сподобалася Ейфелева вежа. Розміри цього конструктора дозволяють поставити вежу на стіл, тумбочку, комод, як нагадування про приємну подорож або як передчуття майбутнього вояжу. Присутній опис архітектури особливостей та історії споруди. Але одне але... Всі опис на англійській мові. Як завжди, все збирається ідеально. Вежа встановлюється на постамент з написом.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари