>
Під замовлення
19999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 196 шт.
6 шт.
58 × 9 × 48 cm
12+
0 шт.

Опис

Освітіть нічне небо прожекторами, коли на кінопрем'єру прибуде головна зірка на чорному лімузині. Зберіть натовп на засіяному зірками тротуарі, а потім спрямуйте їх у вестибюль із кіоском і квитковою касою. І нарешті, підніміться сходами до зали з великим екраном, кінопроектором і кріслами. Усе це в наборі LEGO "Palace Cinema".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10232 був випущений у рамках серії LEGO Icons. Він містить 2196 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 12 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру.

Зірки, фанати і працівники кінотеатру

У наборі ЛЕГО 10232 представлено 6 мініфігурок, серед яких є:

  • дівчинка-головна актриса в бузковій квітчастій сукні;
  • водій у чорному костюмі і кашкеті;
  • керуючий кінотеатром у біло-блакитній кофті, білих штанях і кашкеті;
  • репортер у білій сорочці, чорній жилетці, коричневих штанях і ковбойському капелюсі;
  • гостя кінотеатру в бежевій майці та червоному костюмі;
  • гість кінотеатру в білій блузі та чорному костюмі.

Раритетний набір походить із тих часів, коли для облич мініфігурок використовували виключно жовті смайли.

Будівля кінотеатру

Насамперед у наборі збирається лімузин, на якому дівчинка може потрапити на премьєру фільму. Він чорного кольору і має достатньо місця для двох мініфігурок. Оскільки у мініфігурки дівчинки не можуть згинатися ноги, вона стоїть на задньому сидінні.

Після лімузина увага одразу переходить до основи для кінотеатру, яка викладена плиткою. На тротуар також додано деталі із зірками - алея слави, ліхтарі, прожектори та парканчики для розмежування акторів і фанатів. Коли ця частина готова, починають збиратися світло-коричневі стіни кінотеатру і внутрішнє планування. На першому поверсі присутні великі двері, що відчиняються, кіоск зі снеками, квиткова каса, постери фільмів у стилі конструктора ЛЕГО і великі сходи. На другому поверсі розташована сама глядацька зала з екраном, кріслами і проектором. Всього крісел 6 і в кожного відкидається спинка. Вони спрямовані в бік екрана, з відкритими шторами. З кінотеатру сходи ведуть на дах, проте там немає якихось особливих деталей.

Закінчивши збирати поверхи, залишається додати дах і деякі зовнішні елементи кінотеатру. Сам дах виконано з деталей червоного кольору, які створюють враження черепиці. Над ним височіє бордова вежа. Останній елемент - вивіска з назвою кінотеатру "Palace".

 

Приєднуйтесь до мініфігурок з набору ЛЕГО "Palace Cinema", які обрали в якості проведення часу похід на кінопрем'єру. Подейкують, на неї має приїхати навіть головна актриса, тільки тссс...

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари