>
В наявності
699 грн
541 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

19 шт.
1 шт.
19.1 × 9.1 × 35.4 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Ігровий набір LEGO DUPLO Трактор для вирощування фруктів та овочів (10982) наповнений безліччю цікавих і пізнавальних можливостей для розвитку нових навичок у малюків. Діти від 18 місяців можуть приєднатися до досвідченого фермера, який на своєму керованому тракторі збирає врожай фруктів та овочів. Потім розміщує врожай на спеціальних причепах для транспортування. Для цікавої гри та навчанню кольорам, кожен причіп має свій колір – червоний, жовтий та зелений. Розкажіть вашому малюку якого кольору ананас, броколі та помідор, а потім попросіть розмістити кожного героя на причіп відповідного кольору. Наприклад, ананас на жовтий причіп, томат на червоний, а броколі на зелений. Кожна рослина має кумедну мордочку для веселої та пізнавальної гри.

Діти розвивають дрібну моторику рук, вчать кольори, дізнаються як ростуть рослини, овочі та фрукти, вчаться складати кубики, щоб овочі могли "рости", розставляють їх за причепами у відповідності з кольором, а також вчаться використовувати свою творчу фантазію, щоб створити унікальні комбінації кольорової гами і навіть нові види овочів.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Трактор для вирощування фруктів та овочів (10982) складається з 19 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки та призначений для малюків починаючи від 18 місяців. Трактор та причепи у цьому наборі досить великі та зручні для гри маленькими пальчиками. Загальний розмір трактора та причепа наступний: висота - 17 см; довжина - 45 см; ширина - 7 см. Використовуйте паперову інструкцію в картинках, а також цифровий посібник зі збирання у безкоштовному мобільному додатку LEGO Building Instructions, щоб почати будувати та грати разом зі своєю дитиною.

Ігровий набір LEGO DUPLO Трактор для вирощування фруктів та овочів (10982) стане ідеальним подарунком на день народження, особливий випадок або просто як сюрприз у будь-який час для вашої дитини, дитини, яка любить іграшки у тематиці ферми і все, що з нею пов'язано.

Особливості серії конструкторів ЛЕГО для найменших

Всі конструктори LEGO DUPLO спеціально створені для маленьких дітей, щоби навчання було не тільки ефективним, але й захоплюючим. Завдяки яскравим кольорам, креативним персонажам та великим елементам, діти розвивають свої когнітивні здібності та покращують координацію рухів. Цей конструктор сумісний з іншими іграшковими наборами серії "My First Organic", а також з іншими моделями LEGO DUPLO, що дозволяє дітям розширити свій світ і створювати свої унікальні історії та пригоди.

Відповідність стандартам

Всі ігрові набори LEGO DUPLO відповідають суворим галузевим стандартам якості, починаючи ще з 1969 року і так є і зараз. Компанія ЛЕГО гарантує безпеку ігрових наборів, тестує кожен кубик та деталь на міцність, стійкість до різних видів впливів, робить все можливе, щоб переконатися у відповідності суворим світовим стандартам якості та безпеки.

Грайте та будуйте разом із наборами DUPLO, насолоджуйтесь якістю та безпекою іграшок від компанії LEGO.

  • 5.0

    8 бер, 2023
    Цей ігровий набір чудовий! Він барвистий і привабливий. Обидві мої дитини (майже 2 роки і 6 років) були дуже раді грати з ним. Їм сподобалися різні форми фруктів та овочів. З ним можна гратися по-справжньому універсально - вони перейшли від очевидної гри у фермерство до вивчення форм, перекочуючи їх та будуючи з них різні пірамідки. Мені подобається, що з цим набором малюки можуть тренувати свої будівельні навички та дрібну моторику. Це також заохочує творчу гру, і надає чудову можливість для навчання про сталий розвиток, здорове харчування тощо. Обожнюємо!
    Достоинства:
    Впізнавані фрукти та овочі з яскравими кольорами. Великі та зручні для дитячих рук. Червоний трактор може везти потяг з ним. Мініфігурка має рухливі частини та приємна оку.
    Недостатки:
    Як на мене, то немає, навіть ціна нормальна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари