>
В наявності
689 грн
547 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

16 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
788 грн
631 грн
+ =
858 грн
689 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо до чарівного світу LEGO DUPLO Town. Цей яскравий, різнокольоровий ігровий набір під назвою LEGO DUPLO Поїздка автобусом (10988) – відкриває перед дітьми дошкільного віку захоплюючі пригоди та цікаві подорожі.

Щодня на зупинці маленькі пасажири з нетерпінням чекають на свій автобус, займаючи місця на спеціально відведеній для цього лаві. Також малюки знають, що на них чекає смачний ланч у їхніх власних ланч-боксах, для перекусу в автобусі! Які ж веселі та захоплюючі розваги чекають на них у дитячому садку? А які цікаві знайомства чекають на них на цьому шляху?

Цей яскравий ігровий набір LEGO DUPLO також є чудовим освітнім інструментом. Граючи діти не тільки бавляться, а й запам'ятають важливі уроки безпеки та правила дорожнього руху. А коли міський автобус нарешті прибуде, мініфігурки LEGO DUPLO вміло розмістяться за огорожею, демонструючи приклад безпечної поведінки під час поїздки. Так гра стає захоплюючим способом навчання, який є важливим і корисним для майбутнього кожного малюка.

Про набір

Маленькі дослідники, віком від 2 років, з легкістю зможуть зібрати простий і зрозумілий у збірці міський автобус, автобусну зупинку та квітку. На всі ігрові локації передбачено 16 елементів ЛЕГО та три мініфігурки - водій автобуса та двоє пасажирів. Ця навчальна іграшка стає чудовим способом розвивати моторні навички та творче мислення дітей. Адже втримати міський автобус на маршруті та наздогнати його з друзями – це така захоплююча пригода!

І це ще не все! Міський автобус простий у використанні, що дозволяє дітям розвивати свою уяву та влаштовувати захоплюючі поїздки на автобусі разом із друзями.

Зрозуміло, що ігровий набір LEGO DUPLO Поїздка на автобусі (10988) - це великий подарунок для всіх дітей, які люблять грати з автомобілями і створювати свої маленькі міста. Цей ігровий набір допоможе їм розвинути творчі навички та вигадувати веселі історії, що відображають реальний світ у їхній уяві.

І пам'ятайте, що велика цегла LEGO DUPLO призначена спеціально для невеликих ручок юних будівельників. Це ідеальний спосіб покращити дрібну моторику рук та розвинути логічне мислення, а також провести час з користю та радістю. Граючи з яскравими та зручними у користуванні кубиками, маленькі будівельники можуть втілювати свої найсміливіші та найкреативніші ідеї в життя. Цей унікальний набір дозволить дітям створити свої власні ігрові історії та запам'ятати назавжди яскраві моменти дитинства, наповнені радістю та посмішками.

Вирушайте у захоплюючу подорож з ігровим набором LEGO DUPLO Поїздка автобусом (10988), де кожен день сповнений нових відкриттів та дивовижних можливостей! Пориньте у світ LEGO DUPLO Town та вирушайте разом з малюками у захоплюючу пригоду на міському автобусі!

Пригоди чекають на вас!

  • 5.0

    26 сер, 2023
    Этот набор Lego очень красочный и имеет симпатичный дизайн, идеально подходящий для малышей. Моему сыну больше всего понравился автобус, и он любит менять персонажей, чтобы они по очереди управляли автобусом. Он очень хорошо ездит по всем типам поверхностей, поэтому с этим вообще проблем нет. Цветок и забор, кажется, не сильно подходят к набору, но автобус и автобусная остановка просто великолепны. К набору также прилагается небольшая инструкция, но самое приятное то, что вы можете придумать историю для своего малыша, что очень весело, а затем наблюдать, как он собирает её.
    Достоинства:
    Набор прост в сборке, но вызывает часы веселья. Яркие цвета привлекают внимание, размер деталей большой, и маленькие ручки могут удобно их брать. У автобуса есть петля сверху, чтобы можно было открывать и закрывать. Маленькая сумка тоже открывается.
    Недостатки:
    Цветок в наборе лишний.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари