>
В наявності
689 грн
533 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

15 шт.
1 шт.
28.2 × 9.55 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Навчіть дитину не лише необхідності прибирати за собою, а й розкажіть про поняття сортування сміття з набором LEGO "Сміттєпереробна вантажівка". Це відбувається в ігровій формі, з паралельним вивченням кольорів і розвитком дрібної моторики, тож не лише приносить веселощі, а й розвиває такі необхідні базові навички дітей. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10987 був випущений у рамках серії LEGO Duplo. Він містить 15 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 2 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем з ними не виникне.

Мініфігурка працівниці сміттєвоза

Єдина мініфігурка людини, додана до набору ЛЕГО 10987 - це дівчина, яка водить сміттєвоз. У неї коротке кучеряве волосся, а з одягу - блакитний светр, сірі рукавички і жовтий комбінезон з бейджиком і значком переробки. У фігурки повертається голова, піднімаються руки, рухаються ноги, а також вона може згинатися в поясі. Для прибирання сміття у дівчини передбачений спеціальний аксесуар - велика щітка.

Головна героїня набору не самотня у своєму бажанні зробити місто чистішим. У цьому їй допомагає біле цуценя з коричневими цятками на морді. Воно загубилося і дівчина взяла його з собою, сподіваючись дорогою повернути господарям. Фігурка є цільною і не має рухомих частин.

Будні водія сміттєвоза

Перед початком гри, в цьому наборі потрібно зібрати кілька нескладних конструкцій. Перша з них пов'язана з найбільшою частиною комплекту - з салатовою вантажівкою, якій потрібно встановити блакитний кузов. Він може підніматися і нахилятися, щоб вивантажити сміття. Всередині достатньо місця для фігурок. Для розуміння співвідношення розмірів, автомобіль сягає 11 сантиметрів заввишки, 16 завдовжки і 7 завширшки. 

Друга частина набору - це сміттєві баки. Всього їх 3 штуки, кожен різного кольору. Помаранчевий призначений для пластику, зелений - для органічних відходів, блакитний - для паперу. Кожен із них має відкидну кришку, яку можна відкрити, а після - закрити. Відповідно до кількості баків, передбачені деталі, що символізують сміття. Це прямокутники помаранчевого, зеленого та блакитного кольору з нанесеними принтами відходів. На блакитній такій детальці можна роздивитися зображену газетну сторінку з оголошенням про зникнення того самого песика. Тому, додатковою метою, крім збирання сміття, може стати пошук господарів загубленця і повернення його додому. 

Нехай дитина весело проведе час, катаючись містом, збираючи детальки сміття і доставляючи до спеціальних баків на сортування в наборі ЛЕГО "Сміттєпереробна вантажівка". Паралельно з цим, можливо, також вдасться знайти господарів загубленого песика, які вже розмістили оголошення про зникнення в газету. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лип, 2023
    На диво, за таким простим набором ховається справжня історія для дитини. В першу чергу набір зустрічає великим сміттєвозом та сміттєвими баками. Якщо у автомобіля піднімається кузов, то в баках можна відкрити кришки. Далі це доповнюється деталями сміття різних кольорів, щіткою та песиком. І коли все зібрано і розглянуто, починається найцікавіше - гра. Виявляється, що песика насправді було загублено, на що вказує оголошення у газеті. Дитина може грати як завгодно, повертаючи його господарці - водійці сміттєвоза, або просто намагаючись знайти родину. Виглядає наче просто, але з дитячою уявою працює круто.
    Достоинства:
    У набір закладено багато ідей з сортуванням сміття, доглядом за тваринами, роботою тощо. Великий сміттєвоз з місцем у кабіні та кузові. Баки, які можна відкрити. Деталізовані фігурки.
    Недостатки:
    Точно немає.
    • 7 лип, 2023
      Как для такого набора, история действительно огромная. Обо всех деталях также могу сказать только положительное.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари