>
В наявності
699 грн
546 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

31 шт.
2 шт.
28.2 × 11.8 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
798 грн
630 грн
+ =
868 грн
688 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте у велику подорож на сімейному будинку на колесах від LEGO DUPLO. Допоможіть вашому малюку побудувати будинок з кубиків ЛЕГО, використовуючи покрокове керівництво зі збирання. Прикріпіть будинок на колесах до автомобіля і вирушайте в дорогу. Місця в машині достатньо для розміщення двох мініфігурок LEGO DUPLO. У наборі представлено два ігрові персонажі - фігурка мами та юного хлопчика. Придумайте їм імена, які вам найбільше подобаються? Може це будуть Менді та Річард?

Ближче до вечора зробіть зупинку, розбийте табір на лісовій галявині, приготуйте гарячий шоколад на багатті. Потім влаштовуйтесь зручніше на кольорових стільцях і розповідайте різні історії. Які ви любите історії? Страшилки? Добре, мама знає багато цікавих лякаючих оповідань. А вранці вирушайте на зустріч новим пригодам. Хто знає, що чекає на вас попереду, які історії та нові знайомства. Одне знаємо точно, коли вся сім'я у зборі, ніякі труднощі не зможуть вас налякати.

Ігрові набори LEGO DUPLO Town – це необмежені можливості для дитячого розвитку починаючи з двох років. Набуття нових навичок, різноманітні сценарії для ігор, можливість самовираження та багато іншого. Кожен конструктор ЛЕГО Дупло порадує малюка простою та зрозумілою локацією для гри, різноманітними героями, різнокольоровими, якісними та безпечними кубиками.

Прості в експлуатації елементи ігрового набору зможуть навчити вашого малюка основним будівельним навичкам.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Family House on Wheels (10986) призначений для малюків віком від 2 років і складається з 31 елемента ЛЕГО, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, двох мініфігурок, багаття, двох стільчиків, каструлі та чашки. Все включено для чудової сімейної подорожі.

Невеликі розміри, але величезні веселощі. Автомобіль та будинок на колесах, разом, мають такі розміри:

  • Висота – 18 см;
  • Довжина – 30 см;
  • Ширина – 10 см.

Відкрийте для свого малюка унікальний та творчий світ LEGO DUPLO, створюйте групові ігри усією родиною. Допомагайте вашій дитині досліджувати навколишній світ, відтворюючи реальні сцени у своїх іграх.

Цифровий посібник зі складання LEGO Building Instructions

Окрім паперового посібника зі складання, цей ігровий набір також укомплектований цифровою інструкцією. Встановіть на свій гаджет безкоштовний додаток - LEGO Building Instructions, використовуйте інтуїтивно зрозумілі інструменти, щоб ще цікавіше збирати конструктори LEGO.

Будівельні набори LEGO DUPLO відповідають усім світовим стандартам якості. Так було починаючи з 1969 року, так і зараз. Кожен, навіть найменший кубик, елемент і деталь ЛЕГО, перш ніж вирушить на полиці магазинів, проходить низку випробувань та тестів. Все для того, щоб переконатися в якості та безпеці іграшки. Тільки після ретельної перевірки, переконавшись у повній безпеці, компанія ЛЕГО може надати ігрові набори вашим дітям.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари