>
В наявності
749 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

20 шт.
2 шт.
26.2 × 9.1 × 19.1 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пеппа та її брат Джордж сходять з екранів гаджетів, щоб тішити дитину щодня в наборі LEGO “Сад і будиночок на дереві Пеппи”. Проведіть час разом із ними, створюючи власні пригоди та граючи в саду на задньому дворі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10431 був випущений у рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 20 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 2 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем з ними не виникне.

Я свинка Пеппа, а це мій молодший брат Джордж

Як нескладно здогадатися, в наборі ЛЕГО 10431 є 2 мініфігурки. Це головні герої однойменного серіалу - свинка Пеппа та її брат Джордж. Обидві мініфігурки в своїй основі мають ідентичні рожеві голови з вухами, витягнутими п'ятачками, а також принтом обличчя. Відмінність полягає в одязі, використаному для персонажів. Пеппа одягнена в червону сукню з невеликою квіткою на торсі та червоні черевики. Джордж же має блакитний комбінезон з аналогічною квіткою і блакитні черевики. У них повертаються голови, згинаються ноги і рухаються руки, в яких мініфігурки можуть тримати аксесуари.

Робота і веселощі в саду

У цьому наборі є можливість поєднати корисне з приємним і того ж навчити дитину. Перша половина - це робота в саду, вирощування соняшника. Для цього передбачена коричнева основа - земля, пакет насіння і кілька деталей, з яких збирається соняшник. Поступово прибираючи деталь насіння і додаючи елементи стебла один на один, а потім квітки, можна відтворити його ріст і цвітіння. Для додаткового догляду за ним є блакитна лійка та бузкові вила. 

Після роботи можна й відпочити, тому друга половина набору присвячена цьому. Це будиночок, розташований на дереві, який діти можуть досліджувати разом із Пеппою та Джорджем. Дерево має суцільний коричневий стовбур, який розходиться на 2 гілки з листям, а нагорі є жовтий будинок з білим вікном, що відкривається, і червоним дахом. Задня частина дерева відкрита, завдяки чому мініфігурки можуть грати в хованки, ховаючись і виглядаючи усередині стовбура, або ж підійматися в сам будиночок і придумувати ігри там. Його розміри сягають 19 сантиметрів заввишки, 19 завширшки і 6 завдовжки. 

Користуючись запропонованими набором збірками, можна заохотити прогулянки дитини на свіжому повітрі, розповісти про необхідність берегти навколишнє середовище, поліпшити координацію і дрібну моторику. А в компанії Пеппи і Джорджа, як мініфігурок-героїв улюбленого мультсеріалу, робити це все набагато веселіше. 

Приєднуйтесь до Пеппи і Джорджа в наборі ЛЕГО “Сад і будиночок на дереві Пеппи”, які проводять день у саду, знаходячи розваги під час вирощування соняшника та гри в будиночку на дереві.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари