>
Передзамовлення
1999 грн
1583 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

75 шт.
4 шт.
54 × 9.1 × 28.2 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2848 грн
2297 грн
+ =
3748 грн
2983 грн
+ =
4298 грн
3423 грн
+ =
5598 грн
4355 грн
+ =
7698 грн
6086 грн
+ =
2098 грн
1667 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо в дивовижний світ ігрових наборів LEGO DUPLO, світ гри та уяви для малюків віком від 2 років.

Ігровий набір LEGO DUPLO Ігровий набір (10991) ігровий набір, який перетворить звичайну прогулянку на дитячому майданчику на справжні захоплюючі пригоди. Розвиваюча та універсальна іграшка для малюків віком від 2 років не тільки дозволить побудувати грандіозний ігровий майданчик, а й допоможе поринути у світ дивовижних відкриттів, радості та нових дружніх знайомств.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Ігровий майданчик (10991) складається з 75 елементів ЛЕГО Дупло, п'яти ігрових фігурок, ігрових аксесуарів, а також покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Починаючи гру на ігровому майданчику малюк виявить сучасне обладнання, яке здивує його та зацікавить. Кумедна блакитна гірка для спуску у вигляді синього кита стане чудовою можливістю для вивчення букв та цифр. Адже навіщо звичайні сходи, якщо можна підніматися на вершину разом із веселим китом, освоюючи абетку та математику з усмішкою на обличчі? Різнокольорова ігрова вежа у вигляді космічної ракети з пультом управління, що окремо стоїть, відмінно зможе допомогти в розвиток фантазії вашого малюка. А дві різні гойдалки (класична одномісна та двомісний балансир) подарують веселощі та можливість розвитку дрібної моторики рук.

І це ще не все! На ігровому майданчику на вас чекають різноманітні персонажі, які готові скласти вам компанію в захоплюючих пригодах. Ігрові фігурки малюків – двох дівчаток та одного хлопчика. А також на майданчику є мама малюка, куди ж без контролю дорослих. Серед них - малюк-скейтер, готовий показати свої трюки, і чарівний собака-поводир, готовий привести вас у найдивовижніші куточки цього фантастичного світу. Веселі та яскраві фігурки стимулюють маленьких дослідників розвивати свої соціальні навички, що буде важливим досвідом для майбутнього реального життя.

Особливість ігрового набору

Особливістю ігрового набору LEGO DUPLO Town Ігровий майданчик (10991) – це його здатність навчання через гру. Дошкільнята можуть не тільки весело проводити час, а й пізнавати світ, що їх оточує. Це чудова можливість для малюків розігрувати різноманітні сюжетні ігри про сучасне життя, вчитися вирішувати різні завдання та справлятися з повсякденними ситуаціями з радістю та впевненістю.

Як і всі набори LEGO DUPLO, цей конструктор спеціально розроблений з урахуванням потреб маленьких ручок та їхнього почуття прекрасного. Яскраві кубики, зручні для тримання, та рухливі деталі стимулюватимуть розвиток дрібної моторики у дітей, що так важливо для їхнього майбутнього успіху. Дозвольте вашому малюку розкрити свій потенціал, поринути у світ веселощів та освіти. Відкрийте для нього двері в необмежені можливості розвитку та уяви, де щодня — це нова пригода, а вчитися через гру — це захоплююча та ефективна подорож до знань.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари