>
В наявності
339 грн
262 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

15 шт.
0 шт.
20.5 × 9.2 × 19.1 cm
1 1/2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приголомшлива дитяча рутина: пригоди у ванній кімнаті!

Пориньте у чарівний світ догляду за собою з навчальною іграшкою LEGO DUPLO Щоденні процедури: Час приймати ванну (10413) для дітей від 18 місяців. У цьому захоплюючому ігровому наборі на вас чекають два чарівні слони - батько і малюк, а також ванна, душ і туалет. Батьки та малюки можуть приєднатися до своїх нових доброзичливих тварин від LEGO DUPLO у захоплюючій грі, де вони не лише купаються, а й вивчають важливі правила гігієни.

У цьому ігровому наборі для соціально-емоційного розвитку є фігурка слоненяти, чия особа може виражати радість чи смуток, допомагаючи малюкам висловити свої почуття під час водних процедур. Іграшка також стає чудовим моментом для розмов про важливість догляду за собою та використання горщика.

Іграшки LEGO DUPLO для дошкільного навчання не лише допомагають дітям вчитися через гру, а й сприяють розвитку самосвідомості, а також допомагають малюкам розпізнавати та досліджувати свої емоції. Пориньте у веселі та пізнавальні пригоди разом з LEGO DUPLO!

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Щоденні процедури: Час приймати ванну (10413) складається з 15 кубиків ЛЕГО Дупло. Конструктор призначений для дітей віком від 18 місяців.

У зібраному вигляді цей ігровий набір для купання має такі розміри: висота – 14 сантиметрів; ширина – 28 сантиметрів; глибина – 8 сантиметрів.

Цей набір не тільки чудовий подарунок для малюків, які захоплюються іграшками з тваринами, а й інструмент соціально-емоційного розвитку. Даруйте радість та захоплення із чудовим конструктором для ванної кімнати від LEGO DUPLO! Цей подарунок подарує маленьким фанатам тварин море задоволення, перетворивши звичайні ванні процедури на веселу рольову гру. Крім того, кубики та деталі LEGO DUPLO пройшли суворі тести безпеки та якості, гарантуючи радість та безпеку для дітей.

Особливості набору

Кольорова цегла не тільки полегшує будівництво, але й робить кожну процедуру, у ванній, цікавою. Діти легко зможуть асоціювати кольори з конкретними процесами, роблячи навчання цікавим і легким.

У комплект входять дві чарівні фігурки слонів, які перетворять кожне купання на неймовірну пригоду. Розвивайте в дітей вміння самостійно приймати рішення, визначаючи чи подобається їм купання сьогодні.

Не забутий і важливий аспект виховання – горщик. Обговорюйте правила гігієнічних процедур у веселій формі, роблячи цей процес не лише корисним, а й захоплюючим.

Цей набір LEGO DUPLO також допомагає сім'ям відкрито обговорювати емоції та почуття, пов'язані з гігієнічними процедурами. Занурюйтесь у веселий світ навчання та радості у ванній кімнаті разом із LEGO DUPLO!

Розвивайте уяву, самовираження та дрібну моторику разом із LEGO DUPLO!

Купити ігровий набір LEGO DUPLO Щоденні процедури: Час приймати ванну (10413) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари