>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

15 шт.
0 шт.
19.1 × 6.1 × 14.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Набір ЛЕГО 10838 Дупло допоможе малюкові ознайомитися з представниками тваринного світу в цілому і з хатніми звірятками зокрема. Цей конструктор містить чотирьох звірят - кошеня, щеня, кролика і каченя, які забезпечені необхідними аксесуарами для гри і їжею. Всі фігурки тварин виконані з прекрасною деталізацією і принтами. У наборі також є квіти, диск-фрісбі, миска-поїлка, гребінець і морквина.

  • 5.0

    14 лис, 2018
    Обирала на Вашому сайті подарунок для племінника, побачила LEGO DUPLO Сімейні тварини, невтрималась і також заказала. Ціна доступна. Дітям сподобалось. Тваринки пречудові. Біле кошенятко привітно дивиться в очі діткам, цуценято мов живе,зайчик схож на шоколадного, пташенятко так і запищит. Набір якісний. Не має неприємного запаху. Придумали безліч ігр із звірятками.
  • 5.0

    14 лис, 2018
    Очень интересно с ребенком познавать мир с LEGO DUPLO. Качественно выполненные фигурки животных комфортно помещаются в детских ручках. Все яркое и красочное, что немаловажно при игре с детьми.
  • 5.0

    26 жов, 2018
    Приобрёл такой конструктор LEGO в подарок сыну, он уже давно у меня просил. Сыну понравился и мне также, в нём есть фигурки четырёх животных, для ребёнка хороший способ выучить их название.

Рекомендуємо подивитися ці товари