>
В наявності
359 грн
278 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

5 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
458 грн
362 грн
+ =
528 грн
420 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Просимо вашої уваги, пропала собака! Може ви десь бачили цю милу собачку?

Особливі прикмети:

  • шерсть – кольору слонової кістки;
  • милі висячі вушка;
  • розумні очі.

Як звати собаку? Скоріше придумайте їй ім'я. Потрібно дзвонити до поліції, щоб вони допомогли її знайти.

Справжня рятувальна операція чекає на вас у новому ігровому наборі LEGO DUPLO Town Поліцейський мотоцикл (10967). На стовпі вже розміщено плакат (Lost Dog) із фотографією собаки та номером телефону господаря – 0-123-456. Якщо ви її бачили, швидше зателефонуйте за вказаним номером телефону.

Де ж собака зараз? Може її хтось дав притулок і намагається знайти, але господаря? На всі запитання досвідчений поліцейський дуже скоро дасть відповіді, для початку він зв'яжеться з господарем, щоб уточнити всі деталі з дня зникнення собаки. Проаналізувавши почуте інспектор прокладе маршрут поїздки та відвідає всі ймовірні місця, де може ховатися собака. Потрібно не гаяти часу, а швидше сідати на швидкий і крутий мотоцикл синього кольору та вирушати на пошуки.

Як же доставити вихованця господареві? Не хвилюйтеся, інспектор поліції продумав цей момент наперед. На досить великому мотоциклі знайдеться місце для пасажира, його розміри становлять:

  • висота – 5 см;
  • довжина – 9 см;
  • ширина – 4 см.

На багажнику є сидіння, де зручно може розміститися навіть собака.

Нескінченні можливості

Вашому малюкові вже виповнилося 2 роки? Він цікавиться мотоциклами та поліцейськими? А також дуже любить тварин, особливо собак? Якщо на всі запитання у вас лише ствердні відповіді, тоді цей набір точно порадує вашу дитину.

Збираючи конструктор із 5 кубиків ЛЕГО дошкільник зможе розвивати не лише дрібну моторику рук, а й соціальні навички, а також емоційний інтелект та уяву. Придумуючи різні сценарії гри, створюючи реальні пригоди, ваш малюк почуватиметься справжнім героєм.

Набір комплектується двома ігровими фігурками - фігура поліцейського в блакитній сорочці, синіх штанах і в білому мотоциклетному шоломі, а також та сама собачка, яку всі шукають.

Комбінуйте набори ЛЕГО Дупло та створюйте свою справжню поліцейську ділянку. У великій серії конструкторів LEGO Duplo Town, набори поліцейських займає особливе та важливе місце. Адже відповідальні, справедливі та сміливі поліцейські бережуть спокій мешканців міста LEGO Duplo, а також затримують злочинців.

Зверніть увагу на наступні поліцейські набори ЛЕГО Дупло:

  • Пожежний гелікоптер та поліцейська машина (10957);
  • Поліцейський відділок (10902);
  • Поліцейський мотоцикл (10 900);
  • Поліцейський патруль (10809)
  • Поліцейська ділянка (5602).

У дужках вказано індивідуальний артикул набору, за допомогою якого ви зможете знайти конструктор у нас на сайті. Для цього вам потрібно вписати цифрове значення у пошуковий рядок сайту. Придбати всі набори LEGO Duplo ви можете у нашому інтернет магазині.

Розділіть важливі моменти з дітьми граючи та збираючи конструктори LEGO Duplo. Кожен ігровий набір серії - це завжди незабутні веселощі, можливість безмежно самовиражатися і отримувати нові знання.

Кожен набір LEGO Duplo розроблений професіоналами, продуманий до найдрібніших деталей:

  • яскраві кольори;
  • готові цікаві сюжети;
  • численні персонажі.

На коробці кожного ігрового набору є веселі ілюстрації пропонованого сюжету. Але завжди є місце для вашої творчої реалізації і місце для вашої нескінченної уяви.

Насолоджуйтесь грою та складанням конструкторів LEGO Duplo разом з вашим малюком.

LEGO Duplo – це великий старт у житті для кожної дитини. 

 

  • 5.0

    13 кві, 2022
    Я всегда в поиске развивающих игрушек для своего сына. Поэтому когда наткнулся на этот набор в магазине, сразу взял. Кстати, магазин шикарный, столько наборов, что аж глаза разбегаются. Для себя взял новенький набор с веспой. Но говоря об этом наборе, то он развивает не только мелкую моторику, но и фантазию. Сын легко сообразил, что должен делать, и создал симпатичного маленького полицейского, ищущего потерявшегося щенка. Детали достаточно большие, чтобы их не проглотил ни один, даже голодный ребенок. 10 потерянных песиков из 10.
    Достоинства:
    Мотоциклист хорошо держится на мотоцикле. Есть возможность играть как отдельно с мотоциклом, так и в поиск щенка. Бонус - есть вывеска о пропаже.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
  • 5.0

    13 кві, 2022
    Этот полицейский мотоцикл от Lego duplo — идеальный набор для 2-летнего ребенка! Этот набор состоит из 5 предметов, в том числе полицейского мотоцикла, маленькой собачки и симпатичного плаката с надписью «Потерявшаяся собака». Детальки достаточно большие для маленьких ручек. Сын использует свое воображение и часами играет с конструктором. Крайне рекомендую!
    Достоинства:
    Легкая, интуитивно-понятная для ребенка сборка. Вращающиеся колеса у мотоцикла. Можно играть в поиск собачки. Низкая цена.
    Недостатки:
    Хотелось бы хоть бы еще небольшую постройку, чтобы там пряталась собачка.

Рекомендуємо подивитися ці товари