>
Під замовлення
899 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

24 шт.
2 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Веселе вухате мишеня Міккі Маус разом зі своєю подружкою Мінні вирішує в честь свого Дня народження покататися на святковому потязі. Гарний паровозик тягне за собою дві платформи, на яких урочисто сидять ошатні Міккі з Мінні, також там їдуть торти, тістечка і подарунки в честь новонародженого Міккі Мауса. Такий набір відмінно підійде будь-якому малюкові в день його народження, оскільки його тематика - свято і урочистості!

 

  • 5.0

    24 кві, 2020
    Веселый ушастый мышонок Микки Маус вместе со своей подружкой Минни решает в честь своего Дня рождения прокатиться на праздничном поезде. Красивый паровозик тянет за собой две платформы, на которых торжественно восседают нарядные Микки с Минни, где едут торты, пирожные и подарки в честь новорожденного Микки Мауса. Такой набор отлично подойдет любому малышу в день его рождения, посколько его тематика - праздник и торжество!
    • 5.0

      5 жов, 2020
      А, у Вас есть этот набор? можно фото минифигурок? очень интересно в реальности они такие же яркие?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари