>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

50 шт.
3 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Опис

Новий ігровий набір від LEGO DUPLO - Пряничний будиночок Санти (10976) наповнений яскравими святковими елементами для творчої настрою вашого малюка.

Розділіть веселі пригоди зі своїм малюком. Познайомте його з Санта-Клаусом і розкажіть про різдвяне диво разом з конструктором LEGO DUPLO пряниковий будиночок Санти (10976).

Про набір

Ласкаво просимо до затишного пряничного будиночка Санта Клауса, який складається з 50 елементів ЛЕГО, а в комплекті набору ще передбачено три ігрові фігурки - хлопчик, дівчинка і фігурка Санта Клауса.

Збирайте будиночок за простою покроковою ілюстрованою інструкцією. У вас вийде красива коричнева будівля, покрита снігом. Виходячи зі свого кольору будиночок і отримав таку смачну назву - пряничний будиночок. Він прикрашений святковим декором – зеленими новорічними вінками, гірляндами та льодяниками. Двері будинку Санти завжди відкриті для малюків віком від 2 років.

Давайте заглянемо усередину. Дивіться тут вже є гості, мила дівчинка та хлопчик. Спробуємо відгадати їхні імена? Як думаєте у манюні може бути ім'я Емілі, а у хлопчика Стефан? Діти принесли Санті частування, а поки його чекають вирішили пограти в снігу.

Поки йде гра на вулиці, ми з вами оглянемо сам будиночок зсередини. У центрі кімнати стоїть новорічна ялинка, а під нею три подарунки: жовтий із синьою стрічкою, блакитний із червоною та найбільший рожевий подарунок пов'язаний бежевим бантом. Схоже, Санта підготував ці подарунки для своїх маленьких гостей. Як думаєте, який подаруночок кому? Поруч із ялинкою стоїть стілець, на якому зручно розмістився плюшевий ведмедик. Тарілочка з тістечком і чайник з чаєм для Санти.

Будиночок Санти із кубиків ЛЕГО має такі габарити:

  • висота 25 см;
  • ширина 17 см;
  • глибина 10 см.

Розділіть радість конструювання та важливі моменти розвитку разом зі своїм малюком. Збирайте та грайте, проводьте безцінні моменти разом.

Гра та навчання

Всі набори для малюків LEGO DUPLO розроблені з готовими та цікавими сюжетами для гри. Різноманітні персонажі, яскраві кольори кубиків, велика кількість елементів – все, щоб дати великий старт у житті вашого малюка.

Якість елементів ЛЕГО завжди на висоті. Кожен кубик або маленька деталь відповідає суворим стандартам якості галузі виробництва. Кубики ЛЕГО Дупло спеціально створені для маленьких ручок, для зручного збирання та розбирання маленькими пальчиками. І так було ще з 1969 року і так є досі.

Перш ніж розпочнеться запуск окремого конструктора у виробництво, кожен його елемент ретельно перевіряють, щоб переконатися як продукт і в повній відповідності суворим світовим стандартам безпеки.

Ігровий набір Пряничний будиночок Санти LEGO DUPLO (10976) чудова ідея для подарунка на Різдво та Новий рік, на день народження або навіть просто так, без особливого приводу.

Будиночок Санта Клауса привнесе чарівний настрій у будь-яке важливе для вашої родини свято.

Купити ігровий набір Пряничний будиночок Санти LEGO DUPLO (10976) ви зможете на нашому сайті.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари