>
В наявності
9499 грн
7859 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 153 шт.
6 шт.
58 × 12.3 × 47.5 cm
7+
10 шт.

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO City Траси (60205)

749 грн
577 грн
=
10248 грн
8436 грн
+ =
13998 грн
11009 грн
+ =
10278 грн
8514 грн
+ =
10768 грн
8875 грн
+ =
9858 грн
8136 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Товарні поїзди можуть бути непомітними, але вони виконують найважливішу роль, швидко доставляючи все що потрібно. Ось і в LEGO-місті такий є і його потрібно зібрати в наборі LEGO "Вантажний потяг".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60336 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 1153 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – поїзд.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Мініфігурки у наборі

Основну частину набору займає поїзд, вагони та додатковий транспорт. Але ж комусь треба всім цим керувати. Тому тут також є 6 мініфігурок – переважно працівники залізниці. Серед них є: диспетчер, ремонтник, фермер, водій навантажувача, продавець автомобіля та покупець. Серед них 3 дівчини та 3 хлопці, одягнені у відповідний одяг та з аксесуарами (лопата, рація, гайковий ключ та інші). Кожному з них знайдеться заняття: підкрутити рейки, вивантажити ящики або забрати щойно куплений електромобіль

LEGO Powered Up

Набір LEGO 60336 має технологію Powered Up і якщо коротко, то вона дозволяє програмувати та керувати моделлю за допомогою спеціальної програми з bluetooth або джойстика. Для цього набір може бути оснащений двигуном, хабом і різними датчиками. Використовуючи цю технологію можна, наприклад, налаштувати швидкість, напрямок руху та звуковий супровід - все залежить від конкретного набору та фантазії власника.

Вантажний потяг

Як не крути, головною частиною набору є потяг і збірки, що доповнюють його. Сам локомотив виконаний у білому кольорі із чорними та жовтими деталями. До нього можна додати безліч вагонів:

  1. помаранчевий вагон із ящиками;
  2. помаранчевий вагон з квітами;
  3. відкритий бірюзовий вагон із зарядною станцією;
  4. двоповерховий автовоз.

Але нічого не вийде без рейок, яких тут 33 штуки, включаючи роздоріжжя. Їх більш ніж достатньо для спорудження замкненого кільця або іншого маршруту. На рейки виставляється поїзд з вагонами (одним, декількома чи всіма разом) і все - можна запускати програму або керувати за допомогою джойстика. Все разом має розміри понад 9 сантиметрів заввишки, 90 завдовжки та 6 завширшки.

По "приїзду" куди потрібно, вагони можна зняти або вивантажити вміст за допомогою великого червоного навантажувача - річкастера. Тоді й виявиться, що грати можна не лише з поїздом, а й із товаром, що був завантажений у вагони. Наприклад, було доставлено 2 електромобілі та зарядна станція для них.

 

Відчуйте себе водієм потягу, намотуючи кола рейками в наборі LEGO “Вантажний потяг”. А після – розважіться, вигадуючи історії з мініфігурками та доставленим товаром.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари