>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

74 шт.
0 шт.
16 × 6 × 14 cm
5+
0 шт.

Опис

Починаємо тестувати разом з LEGO 60250 Поштовий літак нову послугу доставлення пошти. На борту перша бандероль і лист - полетіли!

Опис

Авиапочта вважається одним з найбільш швидких способів доставлення пошти в усьому світі. Тривалість доставлення пошти залежить від відстані до місця призначення. Після приземлення літака листи та посилки розподіляються між собою по містах і вулицях - і потім доставляються одержувачам. Це відповідальна і складна робота. Перед вильотом пілотові міжнародних поштових авіаліній повідомляють про погодні умови та дають дозвіл на виліт.

Діти з усього світу відправляють листи своїм друзям і родичам, очікують доставлення іграшок з іншого кінця світу. Найбільш нетерплячі з них замовили новий набір конструктора LEGO 60250 Поштовий літак, якщо не змогли знайти його в магазині ЛЕГО у своїй країні. Не можна втрачати ні хвилини!

Що в коробці

У набір конструктора LEGO 60250 Поштовий літак входить 74 деталі. У комплекті, який став новинкою 2020 року, можна знайти одну мініфігурки пілота міжнародних авіаліній. У коробці є ще фігурки бандеролі та листи, які в жодному разі відкривати не можна.

До LEGO 60250 Поштовий літак додається і пташка, яка любить сидіти на поштовій скриньці. Попри стрімкий розвиток Інтернету, звук закривається поштової скриньки до сих пір викликає хвилювання і радісні відчуття. Складіть конструктор швидше - деталей у вас для цього достатньо.

Як грати

У ЛЕГО 60250 Поштовий літак можна знайти деталі для того, щоб організувати перший виліт нової авіапошти. У наборі є пілот, транспортний засіб, пошта та поштову скриньку, куди потрібно покласти лист або бандероль. Однак не забувайте, що авіапошта відрізняється від звичайної пошти. Перед відправкою на конверті робиться спеціальна позначка про те, що лист або бандероль буде доставлена ​​повітряним шляхом. Такий лист має і спеціальну назву - аерограма.

Сюжет рольових ігор можна змінювати в залежності від інтересів дитини. Щоб зробити гру більш захоплюючою, можна комбінувати між собою різні набори оригінального конструктора ЛЕГО. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні представляє широкий асортимент конструкторів. LEGO дивує кількістю тематик і комплектацій.

Чому корисно дитині

Конструктори LEGO розвивають самостійність дитини. Навіть якщо батьки допомагають малюку складати конструктор, в більшості випадків рішення він приймає сам - куди і як фіксувати деталь. До того ж, удосконалюються і мовні функції, логічне і просторове мислення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари