>
Уточнити наявність у постачальника
259 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

14 шт.
1 шт.
9.1 × 12.2 × 4.7 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Реактивний гонщик - легенда ігор LEGO Racers і мультсеріалу "Пригоди в LEGO City" просто не міг не з'явитися в наборі LEGO "Каскадерський мотоцикл-ракета", який присвячений каскадерським трюкам. Кому, як не йому знайоме почуття екстриму і азарту, коли намагаєшся обігнати супротивників на гоночному треку або викладаєшся на максимум, щоб зробити новий трюк під час каскадерського шоу.

Каскадерські трюки для сміливців 

Для тих з Вас, хто живе ризиком, обожнює адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє серію наборів LEGO City Stunt. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт і різні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку і не намагайтеся повторити це в реальному житті!

Зустрічайте — Ракетний гонщик 

Тримайтеся міцніше, адже це перша поява Ракетного гонщика в наборах LEGO. Здавалося б, цей хлопець давно повинен був розсікати вулицями LEGO City, але він вирішив приєднатися лише зараз, в рамках підсерії про каскадерів.

Кілька слів про самого гонщика. Хлопець з набору LEGO 60298 найкращий гонщик у цілому всесвіті. Він переміг вже всіх супротивників і тепер йому дуже нудно, тому Ракетний гонщик вирішив зібрати всіх гонщиків, якй колись займали перше місце і влаштувати великі змагання. Приєднатися може будь-який каскадер, в тому числі і Ви!

Кілька слів про зовнішній вигляд. У дизайні Ракетного гонщика поєднується його зовнішній вигляд з LEGO Racers і колірна схема з LEGO Racers 2. Одягнений він в білий гоночний костюм, один рукав - червоний, другий - синій. На грудях красується фірмовий логотип - RR (Rocket Racer). Також є аксесуар у вигляді білого шолома з блакитною смужкою та червоним захисним склом. Саме в такому вигляді Гонщик готовий підкорити будь-яку трасу або перешкоду. Розмістити його на мотоциклі Ви зможете так, як Вам буде завгодно: тримаючись за кермо, стоячи на сидінні або з витягнутою назад ногою.

Реактивний мотоцикл

Мотоцикл в наборі LEGO "Каскадерський мотоцикл-ракета" зроблений під яскраво-блакитний спортбайк - той самий вид мотоциклів, на якому беруть участь в мотогонках. У нього пластикові обтічники, потужний двигун і посадка лежачи на байку. З боків можна побачити логотип RR (Rocket Racer), а ззаду - полум'я вогню. Цей мотоцикл знає, як зробити будь-яку поїздку незабутньо-спекотною. Він оснащений механізмом - маховиком, який дозволить каскадеру злетіти високо в повітря і виконати круті трюки.

Набір, щоб взяти з собою

Набір LEGO 60298 спеціально зроблений таким чином, щоб каскадера можна було взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка, візит до друзів або робота. Він не займе багато місця, а коли з'явитися вільна хвилина або стане нудно, Ракетного гонщика можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце.

Чи зможе врешті-решт хтось перемогти Ракетного гонщика або він так і залишиться номером один? Час покаже.

  • 5.0

    17 жов, 2021
    Мне очень понравилось. Собрать супер-легко, даже инструкция не нужна. Готовой фигурке можно одеть шлем или волосы. Больше всего в этом мне нравится то, что велосипед действительно движется по полу. Чтобы велосипед сдвинулся с места, несколько раз толкните его вперед, а затем отпустите. Ребенку удобно брать мотоцикл с собой в поездки, а взрослым понравиться как он выглядит на столе.
    Достоинства:
    Апгрейд минифигурки, теперь с мотоциклом. Едет ровно, не падает. Стоит недорого.
    Недостатки:
    Каждый раз, чтобы одеть шлем нужно снять волосы.
  • 5.0

    17 жов, 2021
    Этот байк меньше, чем я ожидал, но то, что ему не хватает в размере, более чем компенсирует скорость. Маховик на этом байке действительно качественный и мотоцикл развивает приличную, как для игрушки скорость, что позволяет выполнять трюки. Также я доволен минифигуркой гонщика. Мне нравится разный цвет его рук, это делает его необычным и непохожим на остальных. Единственное, что я бы изменил - это расположение пламени.
    Достоинства:
    Качественный маховик = высокая скорость. Гонщика и правда можно расположить по разному. Интересные принты.
    Недостатки:
    Как-то пламя плохо установлено. Нужно подумать как его изменить или вовсе убрать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари