>
В наявності
4149 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

986 шт.
8 шт.
54 × 9.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Спробуйте захоплюючі пригоди на американських гірках від LEGO City! Пристебніться міцніше, адже на вас чекають запаморочливі підйоми і блискавичні спуски серед лабіринтів футуристичного ігрового майданчика. Спробуйте на собі великий костюм робота, оцініть новітні ігрові консолі, і не пропустіть шанс відвідати кіберарену. Випробуйте свої сили в робототанцях і завершіть день освіжаючим напоєм у барі. Цей парк розваг вразить вас своєю унікальною атмосферою "Світу роботів"!

Модель американських гірок із кубиків LEGO, яка дійсно функціонує! Адже LEGO City – це простір, де діти можуть дати волю своїй безмежній уяві та творчості, створюючи захоплюючі світи та неймовірні історії.

Про набір 

Ігровий набір LEGO City Парк розваг «Світ роботів» (60421) складається з 986 елементів ЛЕГО, восьми мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років. Цей конструктор супроводжується зрозумілими друкованими інструкціями, а також 3D інструкціями у безкоштовному мобільному додатку – LEGO Builder, що дозволяє дітям візуалізувати моделі з різних кутів завдяки функції масштабування та обертання.

Розміри зібраного парку розваг із кубиків ЛЕГО вражають: американські гірки займають площу в 54 сантиметри завширшки, що робить їх центральним елементом будь-якої ігрової кімнати.

Деталізована творча гра

Діти, захоплені світом парків розваг та відеоігор, будуть у захваті від цього унікального набору американських гірок "Світу роботів" у LEGO City. Даний конструктор пропонує безліч можливостей для творчої гри з безліччю деталей. Діти зможуть відправити потяг із трьох кабін у захоплюючу поїздку футуристичним ігровим майданчиком, де на них чекають ігрові приставки, спортивна кіберарена, бар та безліч інших цікавих місць. У набір також включені рухливий костюм робота та 8 мініфігурок для створення захоплюючих історій. Шарнірний костюм робота додає елемент інтерактивної гри, дозволяючи дітям вигадувати різноманітні сюжети та пригоди. А завдяки деталізованим мініфігуркам, діти зможуть розігрувати сценки та вигадувати нові історії, надихаючись безліччю ігрових можливостей.

Ігрові набори серії LEGO City включають круті транспортні засоби, реалістичні будівлі та забавних персонажів, що надихає на необмежені ігрові можливості. Діти можуть поєднувати цей ігровий набір з іншими наборами LEGO City (продаються окремо) для розширення свого ігрового світу. Ігровий набір LEGO City Парк розваг «Світ роботів» (60421) стане незамінним доповненням до колекції будь-якої дитини, надаючи години веселощів та можливість створити власний світ, повний розваг та пригод.

Придбати ігровий набір LEGO City Парк розваг «Світ роботів» (60421) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари