>
В наявності
2899 грн
2459 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

623 шт.
4 шт.
26.2 × 7 × 38.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
3048 грн
2585 грн
+

LEGO NINJAGO Tommy (njo336)

299 грн
252 грн
=
3198 грн
2711 грн
+ =
3048 грн
2585 грн
+ =
3298 грн
2795 грн
+ =
3358 грн
2845 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючий світ Ніндзяго з механічним скелелаз-ніндзя Каєм, реальний зріст якого становить 23 сантиметри! Діти від 9 років і старші будуть у захваті від можливості відтворити епічні битви Тіньового лісу з другого сезону комп'ютерного анімаційного мультсеріалу – NINJAGO Dragons Rising за допомогою цього захоплюючого ігрового набору LEGO.

Механічний скелелаз-ніндзя Кай вразить вашу дитину двома великими гаками на спині, рухомими кінцівками та кабіною для мініфігурки. У комплект входять також чотири мініфігурки, щоб діти могли створити захоплюючі сцени за участю Скелелаза Кая, Скелелаза Джея, Уайлдфайра та злісної Джордани. Дозвольте вашим малюкам поринути у світ пригод та фантазії, досліджуючи різноманітні сюжети та битви. Крім того, інші ігрові набори з лінійки збірних іграшок LEGO NINJAGO представляють драконів, транспортні засоби та храми, розширюючи можливості гри до нескінченності. А за допомогою безкоштовного мобільного додатка LEGO Builder вашій дитині буде легко збирати та налаштовувати кожну ігрову модель, відстежувати свій прогрес та насолоджуватися захоплюючим процесом складання у 3D форматі прямо на своєму смартфоні або планшеті.

Про набір

Ігровий набір LEGO NINJAGO Робот-скелелаз ніндзя Кай (71812) складається з 623 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 9 років.

У наборі для пригод ви знайдете вражаючу ігрову фігуру червоного робота на ім'я Кай з двома великими гачками на спині, призначеними для лазіння або для демонстрування після гри. Фігура має рухливі кінцівки, включаючи руки, ноги, тулуб, голову і ступні, а також в комплект входять два великі аксесуари для катани і спеціальна кабіна для мініфігурки.

Цей неймовірний ігровий набір від LEGO NINJAGO не тільки принесе радість від складання, але й відчинить двері у світ захоплюючих пригод для хлопчиків та дівчаток від 9 років та старших, які перейнялися любов'ю до світу ніндзя. Завдяки цій унікальній іграшці день народження стане ще більш особливим моментом, наповненим хвилюванням і натхненням.

NINJAGO Dragons Rising

Другий сезон NINJAGO Dragons Rising – це захоплюючий етап в епічній історії світу Ніндзяго, який захоплює глядачів у неймовірні пригоди та емоційні битви. Цього сезону ніндзя стикаються з новими викликами, ворогами та небезпеками, у той час як вони прагнуть захистити свій світ від зла та зберегти гармонію. Складні інтриги, несподівані повороти сюжету та чудові сцени бою роблять другий сезон NINJAGO Dragons Rising справжнім випробуванням для наших героїв, а також джерелом натхнення та хвилювання для глядачів.

Купити ігровий набір LEGO NINJAGO Робот-скелелаз ніндзя Кай (71812) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Я вважаю, що дизайнери конструктору LEGO досягли успіху у створенні цього робота, який завдяки зменшеній кількості деталей, створює стабільний і динамічно позиційний мех. І за ціною це дуже вигідно в порівнянні з іншими подібними за розміром роботами. Так як це робот Кая, у ньому багато червоного і багато золотого. Я згоден, що мініфігурок могло би бути більше, але вони мають гарний вигляд, різні обличчя і багато зброї. Якщо ви фанат франшизи, або просто любите будувати та демонструвати LEGO-роботів, цей конструктор - чудовий вибір.
    Достоинства:
    Це, мабуть, найспортивніший з усіх мехів на сьогоднішній день. Він досить стійкий, як для свого розміру. Він набагато динамічніший у порівнянні з попередніми мехами, має ще дві руки на спині, а також гаки, які можуть утримувати його вагу. Мініфігурки також дійсно чудові, особливо з новими обладунками для Джея і Кая та новим мечем, який тримає Джордана.
    Недостатки:
    Кількість мініфігурок, особливо злодіїв.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Хоча жодна з його функцій не є особливо складною чи креативною, мало які роботи можуть конкурувати з мехом Кая за рівнем задоволення від гри. Гак-меч приємно вражає, а універсальна артикуляція також стала приємним сюрпризом, зокрема завдяки динамічним гомілковостопним суглобам. Незалежно від того, чи робот висить на гаку, чи стоїть, стабільність є визначальною рисою цього набору. На жаль, певним частинам моделі помітно бракує деталізації, а рішення включити асиметричні плечі збиває з пантелику, коли гак з мотузкою можна було б легко повторити. Тим не менш, це незвичайне і веселе доповнення до лінійки.
    Достоинства:
    Надзвичайно універсальна артикуляція. Цікавий дизайн меча. Розумна функція гака. Дуже цікавий для гри.
    Недостатки:
    Плечі виглядають незавершеними. Потрібен ще один лиходій.

Рекомендуємо подивитися ці товари