>
В наявності
1949 грн
1508 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

384 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
2098 грн
1634 грн
+ =
2248 грн
1760 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сора - геніальна винахідниця, яка може сконструювати що завгодно. Щоб перемогти Раптона в наборі LEGO "Перегоновий робобайк-трансформер Сори", вона перевершила сама себе та створила унікальний транспортний засіб, що змінюється між мотоциклом і роботом. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71792 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 383 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 8 років. Тематика набору - роботи. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурки в комплекті

Мультсеріал "Ніндзяго: Повстання драконів" крім уже звичних героїв представляє також нових персонажів. 3 з них представлені в наборі ЛЕГО 71792. 

  1. Сора - винахідниця, яка приєдналася до ніндзя. Мініфігурка одягнена в білий костюм з високим рівнем деталізації, оскільки сама є Майстром Технологій. Розпочаті спереду ремінці продовжуються на спині, а також оточують зображення кішки. Дівчина має капюшон із котячими вушками та наплічну броню з можливістю закріпити катани;
  2. Арін - ще один новий ніндзя. Він одягнений у більш традиційний одяг - жовте кімоно. Додатково тулуб обвиває принт дракона. На голові капюшон із невеликими ріжками, який продовжується у вигляді наплічної броні з кріпленням для катан. Його особлива зброя - це гак;
  3. Раптон - один із найвпливовіших людей Імперіуму. Він носить високотехнологічні обладунки, які пов'язані з фракцією. Додатково на плечі одягається чорна деталь броні. Його зброя - меч Імперіуму. 

Кожна з мініфігурок має двосторонні голову. 

Також набір включає маленького дракончика Рію. Він блакитного кольору з маленькими крилами та хвостом.

Битва з Раптоном

Збірки набору представлені у вигляді планера Раптона та робота-трансформера Сори. Починаючи з меншого - планера Раптона, він має аеродинамічну форму і озброєний 4 шипометами, встановленими прямо над двигуном. На п'ятикутну плитку спереду нанесено наліпку із зубчастим візерунком, який відповідає малюнкам на тулубі лиходія. Мініфігурка встановлюється в положенні стоячи і тримаючись за кермо.

Нарешті черга доходить трансформера. Довжина мотоцикла Сори становить 21 см, що чимало навіть за мірками безлічі величезних мотоциклів. Колірна гамма з білого, темно-синього і коралового кольорів відповідає Сорі, як і перлинно-золоті акценти. Загальна форма мотоцикла приховує колеса за деталями кузова. Також з боків встановлені шутери. Скло кабіни піднімається і фігурка поміщається всередину. Проте, якщо подивитися на модель з будь-якого боку, можна виявити деякі прогалини, і стає очевидним, що в мотоциклі є щось більше, ніж здається на перший погляд. Послідовність трансформації проста: повертаєте ноги назовні, щоб він міг стояти, і викидаєте руки. Кілька таких маніпуляцій і мотоцикл перетворюється на робота. Більша частина його суглобів рухома, за винятком ніг, які зафіксовані для стійкості.

Змінюйте конфігурацію, щоб переслідувати Раптона мотоциклом і атакувати роботом у наборі ЛЕГО "Перегоновий робобайк-трансформер Сори".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 чер, 2023
    Трансформери завжди ризикують бути складними або мати занадто складну послідовність трансформації, але великий тріумф для цього набору - це легкість і простота того, як механізм плавно переходить з режиму мотоцикла в режим робота. До того ж, він чудово виглядає в обох варіаціях. Він вже став одним з улюблених, головним чином тому, що він має приємний компактний розмір. Вибір мініфігурок дуже добротний: з'являються 2 нових ніндзя (Арін і Сора), а також Раптон з мечем і крихітка Рію. Загалом гідна вартість, враховуючи дизайн та мініфігурки, але трохи зависока за повну ціну.
    Достоинства:
    Дійсно швидка, але весела та цікава збірка, яка поєднує в собі найкраще. Нові мініфігурки Сора та Арін - чудове доповнення до Ніндзяго. Меч Раптона та сам мисливець. Функція трансформації дуже приємна та гарно виглядає як не постав.
    Недостатки:
    Інфляція та підвищення цін на набори LEGO даються взнаки.
  • 5.0

    18 чер, 2023
    Мої діти, 8 і 11 років, отримали величезне задоволення від складання цього набору. Як завжди, всі цеглинки Lego були розфасовані в 4 різних пакетиках, що полегшило процес складання. Нам дуже сподобалась обрана кольорова гамма цього набору та деталізованість. Мініфігурки також цікаві і гармонійно поєднуються з набором. Це легкий спосіб отримати трьох нових героїв, які з’являються у мультсеріалі (Сора, Арін та Раптон). Головною ж цікавинкою цього сету є можливість обирати між кінцевим виглядом - робот або мотоцикл.
    Достоинства:
    Функція трансформації працює добре. Унікальна кольорова гама, яка все ще відчувається як Ніндзяго, але більш футуристично. Функція перетворення працює добре і транспортний засіб схожий як на робота, так і на мотоцикл. Чудові мініфігурки, всі з яких є новими для серії.
    Недостатки:
    Простий і невиразний транспортний засіб Імперіуму.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари