>
В наявності
5199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

624 шт.
7 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

О ні, Кришталеві самураї наступають! Заручіться підтримкою ніндзя та переломіть хід битви, використовуючи в бою машину-трансформер із набору LEGO “Рейдер Золотого дракона Кая".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71773 був випущений у рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 624 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Фігурки у наборі

У цьому наборі можна знайти безліч фігурок, заснованих на 15 сезоні мультсеріалі:

  • Золотий Кай - майстер вогню та червоний ніндзя. Він має червоно-жовтий костюм ніндзя та жовтий капюшон. Порівняно з попередніми, костюм має більше золотого;
  • Золотий дракон Зейн з драконячими крилами. Фігурка переважно білого кольору із напівпрозорими блакитними деталями. Також є унікальний драконів шолом та крила;
  • Скайлор Чен – майстер стихії бурштину. Одна з небагатьох дівчат має жовтий костюм із бордовими рукавами та золоті наплічники;
  • Містер Ф - ніндроїд, покращена версія Містера Е. Фігурка має сіру броню з кристалами, кристалічні наплічники і шолом з червоним забралом;
  • Страж каменю відплати – учасник армії Кришталевого короля. У його броні поєднуються сірі, фіолетові та кристалічні деталі. Має спеціальну маску;
  • 2 Кришталеві воїни - учасники армії Кришталевого короля. Схожі на Стража фігурку, проте з більш прикритим торсом. Також мають маску.

Баггі ніндзя

Не дивлячись на різноманітність фігурок, у наборі все ж таки головне червоно-золоте баггі - ще один незвичайний транспорт серії. Його дивна установка вказує на вбудовані у набір ігрові функції. Зокрема, можливість по-різному розташувати як задні, так і передні колеса. Задній комплект коліс закріплений на рамі, що дозволяє встановлювати їх під різними кутами. При цьому змінюється нахил автомобіля. І якщо в стандартному варіанті він нагадує просто баггі, то розсунувши колеса, транспортний засіб перетворюється на подобу комахи.

Ще одна справді крута ігрова функція знаходиться збоку автомобіля. Збираючи модель, Ви помітите два великі диски з лезами, встановлені по обидва боки середньої частини автомобіля. Їх можна повертати обличчям до задньої чи передньої частини автомобіля за допомогою зручного перемикача у задній частині кабіни.

У кабіні достатньо місця для двох міні-фігурок. Так що, прибравши зброю, туди поміститься і Кай і Скайлор (адже Зейну транспортний засіб ні до чого, має драконячи крила). Відразу за секцією, в якій вони сидять, знаходиться підйомна панель, всередині якої знімний дрон.

Крутий баггі з набору LEGO “Рейдер Золотого дракона Кая" зможе створити противникам безліч неприємностей, а Вам - безліч годин цікавої гри.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 лип, 2022
    Купила сину набір цей набір, тепер він не може нарадуватись! Каже, що такого гарного конструктора у нього ніколи не було, щоправда він щоразу так каже про новий. Не складний у виконанні, детальки якісні, мініфігурки - різні і у кожної своя особливість. У однієї навіть крила є (син нею найчастіше бавиться). Машина з набору виглядає точно так само, як на картинці - червоного кольору з безліччю деталей. Все це розвиває його дрібну моторику та уяву.
    Достоинства:
    Рухливий автомобіль; яскраві кольори; прості у поєднанні деталі; різноманітні фігурки з мультсеріалу.
    Недостатки:
    Усі противники схожі один на одного.
  • 5.0

    30 лип, 2022
    Мій маленький братик побачив по телевізору мультик про ніндзя. Постійно розповідав про нього, а тоді мені на очі трапився цей набір про всюдихід. Та ще й з його улюбленим персонажем - Коулом. Тож, вирішила не тягнути і придбати йому такий гарний подарунок. У нас вже були набори LEGO, але цей перевершив усі наші сподівання. Такі гарні мініфігурки, наче мультик у квартирі, а всюдихід яскравого-червоного кольору з золотими лезами. Діти можуть грати з ним та змінювати його зовнішній вигляд.
    Достоинства:
    Класні фігурки воїнів та ніндзя. Всюдихід з безліччю зброї виглядає круто та підходить для запеклих ігор. Додатково є багато зброї, дрон та крила.
    Недостатки:
    2 фігурки абсолютно однакові.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари