>
В наявності
3499 грн
2770 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

764 шт.
5 шт.
35.4 × 7.05 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли справа не вирішується за допомогою зброї або технік бою, у всесвіті Ніндзяго в хід ідуть роботи або подібні посилення. У наборі LEGO "Командні роботи ніндзя Ллойда й Арін" саме такий випадок, адже мисливці на драконів зайшли надто далеко і по-іншому їх не зупинити. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71794 був випущений у рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 764 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 9 років. Тематика набору - роботи. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Ніндзя vs Мисливці

У правому кутку рингу в наборі ЛЕГО 71794 знаходяться ніндзя, в лівому - мисливці на драконів. Традиційно переможе та сторона, яку Ви підтримаєте і приведете до цього. 

  1. Ллойд - Зелений ніндзя. Хлопець вирішив нічого не вигадувати і в наборі з'являється в зеленому кімоно. На голові капюшон, який спускається на плечі і дає змогу закріпити катани за спиною. Голова має обличчя з двох боків;
  2. Арін - учень Ллойда. Він вирішив підтримати свого вчителя і в наборі також має кімоно, проте жовтого кольору. На голові пов'язка з маленькими ріжками та капюшон, що спускається на плечі. Голова також на дві сторони;
  3. Раптон - лідер фракції Кігтів. Чоловік одягнений у броню своєї армії та додатково має чорну деталь наплічників;
  4. Генерал Кігтів - керуючий армією. Він має аналогічний принт, як і в Раптона з використанням золотих і чорних кольорів. Присутня деталь шолома і наплічників;
  5. Командир гвардії - командир, що служить імператриці Беатрікс. Ще один член фракції носить її костюм, чорний шолом і наплічники. 

Кожній з мініфігурок у наборі вистачає зброї, тож битва може відбуватися не лише між роботами, а й у ближньому бою. Для цього є 2 золоті катани, 2 імперіумські мечі та 1 імперіумський посох. 

Роботи - напарники

Збірка набору складається повністю з двох мехів - маленького для Аріна і більшого для Ллойда. Робот Аріна переважно жовтого кольору і використовує голову дракона для передньої частини, що відповідає мотивам нових пригод із пошуком енергії драконів. Він рухливий, а тому може приймати різні пози. 

Мех Ллойда набагато більше і зібраний із зелених деталей із додаванням золотих. Велика голова майже повністю закриває ніндзю всередині. Через його розмір і необхідність надійно стояти, рухливість робота дещо обмежена і здебільшого зводитися до вільного управління руками. Ви можете рухати його ногами, однак паралельно необхідно грати з балансом. 

Вперше в історії серії є можливість об'єднати двох роботів, щоб зробити його ще більшим, сильнішим і страшнішим. Найнадійнішою частиною з'єднання є штифт Technic, а також проходження через петлі. Цікаво, що, будучи прикріпленим, Ллойд використовує Аріна як щит. Ніхто не казав, що бути учнем Зеленого ніндзя легко.

Олімпійський девіз "Швидше, вище, сильніше - разом" можна використати і до набору ЛЕГО "Командні роботи ніндзя Ллойда й Арін", коли роботи об'єднуються для досягнення спільної мети - перемоги над Імперіумом. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 чер, 2023
    Для старих фанатів Ніндзяго, дуже приємно бачити офіційне підтвердження того, що Ллойд нарешті став майстром, і мех, який святкує це знакове досягнення, видається цілком доречним. Командні роботи добре втілюють ідею спільної боротьби, але і окремі мехи залишаються досить цікавими. Якщо говорити про питання рухомості, то я погоджуюсь з попереднім коментатором стосовно того, що окремо у них навіть більші можливості. Та в принципі, я стосовно всього погоджуюсь з минулими коментарями ахах. Фігурки чудові та доповнюю загальну концепцію: зелений Ллойд, жовтий Арін та чорні мисливці на драконів. Все гуд, якщо маєте змогу, то беріть, не пошкодуєте.
    Достоинства:
    Цікава концепція, добре виконана, тому можна сказати, що ставка зіграла. Хороший вибір мініфігурок з розподілом на героїв та поганців. Різноманітна зброя, а не тільки золоті катани. Модель, орієнтована на розвиток персонажів.
    Недостатки:
    Можливості позування для робота Ллойда обмежені.
  • 5.0

    17 чер, 2023
    Враховуючи величезну кількість мехів, розроблених для серії, вони могли б легко повторюватися. Цей набір - це все, що завгодно, але не повторення чогось попереднього, оскільки функція комбінування моделей є геніальною, і я вважаю, що вони виглядають неймовірно, як разом, так і окремо. Обидва мехи мають свій власний стиль, але також напрочуд добре працюють разом. Артикуляція розчаровує, коли мехи об'єднані, хоча я думаю, що цієї проблеми було не уникнути. Фігурки не ексклюзивні для набору, однак для більшості покупців скоріше стануть новими. Все ж, здається, я ніколи не втомлюсь повторювати, що мехи є зірками шоу цього набору, і я можу тільки привітати команду дизайнерів в надії, що вони продовжать випускати моделі мехів такого рівня з такою чудовою артикуляцією, дизайном і ігровими можливостями в майбутніх наборах.
    Достоинства:
    Два видатні механізми. Розумна функція комбінування. Висока артикуляція при роз'єднанні. Нові елементи зброї та броні для більш крутого вигляду. Особиста думка - дуже подобається кругла шляпа у робота Ллойда.
    Недостатки:
    Обмежена артикуляція, коли мехи об'єднані. Відсутність протилежного транспортного засобу (ворожого).
  • 5.0

    17 чер, 2023
    Цей набір справді вразив мене як конструкцією, так і незвично широким діапазоном можливостей поєднання. Менший робот простий, але з ним цікаво гратися, а от великий зелений робот був справжнім задоволенням для складання та позування. Як пристрасний шанувальник таких наборі, я вважаю, що робот Ллойда - одна з найкращих моделей, які створила команда дизайнерів Ninjago. Вибір мініфігурок хороший: у вас є Ллойд, Арін, Раптон, Імперський вартовий та Імперський кіготь, кожен з яких має відбитки тулуба спереду та ззаду, відбитки ніг, подвійні обличчя або друковані деталі спереду та ззаду голови. Загалом набір вийшов просто шикарним і однозначно вартим своєї ціни
    Достоинства:
    Яскраві кольори, мініфігурки ніндзя та злодіїв, цікава аналогія з учителем та учнем, можливість поєднання роботів.
    Недостатки:
    Немає злодія на роботі, який би зрівнював сили.

Рекомендуємо подивитися ці товари