>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

344 шт.
2 шт.
26.2 × 19.1 × 7.2 cm
7+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ви часто наспівуєте знайомі мотиви з популярних пісень? Можливо, колись і вам хотілося виступати на великій сцені?

Втілити мрію в реальність і дати музичний концерт ви лего можете разом з набором 43111 "Сцена карамельного замку" із серії LEGO VIDIYO. Потрібно лише:

  • побудувати неймовірну сцену з кубиків LEGO;
  • завантажити додаток і знайти "свою" пісню з величезного списку для створення неймовірного шоу;
  • підібрати бітбіти, відсканувати їх через додаток — і вперед, починати виступ!

Поп-музика

Цей жанр являє собою популярну і сучасну музику. Вона охоплює різні жанри, стилі і форми розважальної музики 2-ї половини XX — початку XXI століття. Основні риси цього жанру полягають в простоті інструментальної частини, почутті ритму і великому акценті на вокал соліста.

Побудуйте сцену

З кубиків набору можна буде спорудити сцену, на якій проводитимуть концерти музиканти. Споруда дивує своїми яскравими кольорами і великими декораціями. Особливо привертає увагу ударна установка з безліччю тарілок, за якою знаходиться круглий майданчик для соліста. Там також розташовуються прожектори для освітлення сцени. Далі можна побачити пару великих, потужних колонок, які дозволяють почути музику дуже далеко.

​​​​

Важливий елемент сцени з набору ЛЕГО 43111 — це декорації, а саме: велика голова, яка має два різних обличчя і може крутитися. Не можна не відзначити великі фігури з боків, які нагадують ріжки морозива.

За сценою знаходиться закулісся, яке також досить добре облаштовано:

  • там є велике дзеркало для артистів, щоб вони могли підготуватися до виступу і виглядати надзвичайно;
  • який музичний колектив може обійтися без інструментів і мікрофона? Звичайно ж, ці елементи присутні, а ще для них передбачена стійка;
  • виступати на сцені Цукеркового  замку і не покуштувати солодощів? Нонсенс! Артисти можуть пригоститися солодощами в колбі;
  • багато успішних і талановитих артистів надають перевагу розкоші, тому підтвердження — дивовижний діамант.

Два музиканта

У наборі є дві мініфігурки музикантів. Це фігурка дівчини-солістки в костюмі балерини з гарною зачіскою рожевого кольору. А також — ведмедик-гітарист синього забарвлення в фіолетовому піджаку, образ якого доповнюють класні окуляри і прозорі ноги.

Підготуйте їх до виступу, налаштуйте музичні інструменти і дайте неймовірний концерт на щойно збудованій новенькій сцені.

Додаток для гри

Для повного занурення в музичний світ, ви можете завантажити додаток, який додасть нових ефектів для цього набору. Перевірити доступність додатку для вашого телефону можна, відсканувавши QR-код. Вибирайте один з 17 бітбітів, скануйте його і вперед, давати концерт. Поверніть елемент голови на сцені і відкрийте для себе нові спецефекти і звуки.

Спіймайте натхнення

Набір із серії LEGO VIDIYO під назвою 43111 "Сцена цукеркового замку" дозволить надихнути дітей знімати музичні ролики, проявляючи творчі здібності і розвиваючи свою фантазію під популярні пісні. У дітей буде можливість досліджувати світ жанру поп-музики з неймовірними персонажами, піснями і спецефектами.

​​​​​

Де замовити такий набір LEGO?

Купити набір із серії LEGO VIDIYO підлогу назвою 43111 "Сцена цукеркового замку" можна в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    30 лип, 2021
    Назрел такой вопрос. Могу ли я объединить этот набор с другими? Вот я купил этот, мне все нравится, но хочу чего-то нового. Допустим, если я куплю того же Вокалиста-акулу, смогу ли я его выставить на сцену и использовать его битбиты? Или здесь могут выступать только балерина и медведь? Я понимаю, что не так дорого купить минифигу и попробовать, но все же не хочется деньги выкидывать.
    Достоинства:
    Не смотря на то, что тут все такое сладкое и карамельное, парням тоже понравится. Как минимум, функционал приложения здесь классный. Интересные битбиты, тот же шоколадный лес.
    Недостатки:
    Нигде не написано, можно ли использовать другие минифигурки.
    • 30 лип, 2021
      Добрый день. Разумеется, Вы можете выбрать любую минифигурку и поставить выступать её на данной сцене. Приходите, будем рады Вас обслужить.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Не знаю як ваших дітей, але мої дівчата просто у захваті від цієї серії. Як тільки побачили на пошті лист про те, що на набір знижка, відразу почали просити придбати. Що загалом і було зроблено. Вони самостійно зібрали сцену, завантажили додаток та відсканували все необхідне. Окрім сцени та мініфігурок, в набір також входять бітбіти: 14 випадкових та 2 спеціальних. З цікавого, можна зробити так, щоб на відео з’явились конячки на каруселі або ліс з морозива. Пізніше, готовим відео можна поділитись тут же в соцмережі.
    Достоинства:
    Вся збірка та налаштування зрозумілі, навіть діти розберуться. Сцена виходить невелика, можна запросто взяти з собою та записати кліп де завгодно.
    Недостатки:
    Шкода, що бітбіти рандомні в наборі.
  • 4.0

    30 лип, 2021
    Купил ребенку этот набор. Дочка играет, ей все нравится, свет и динамики можно поворачивать. Мишка вообще супер, похож на желейного. Только объясните пожалуйста, как работает это приложение. Вроде звучит интересно, но пока не могу разобраться как и что подключать.
    Достоинства:
    Сцена сделана под конфетную, как раз для дочки. Минифигурок 2 - мишка и балерина. В теории, есть место для 3 выступающих.
    Недостатки:
    Сложно разобраться с приложением.
    • 30 лип, 2021
      Понимаю Вас. Поначалу тоже были проблемки, но оказалось все просто. Первым делом нужно отсканировать фигурки и установить на сцену. Далее выбираете песню и при желании сканируете плитки с эффектами. После того, как снимите 60-секундное видео, его можно будет опубликовать в приложении.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Покупал еще один из первых наборов серии - с пришельцем. На тот момент я был не в восторге от приложения, слишком уж оно висло. Тут решил даже наборам второй шанс. С тех пор, и на сайте магазина, и с наборами, и с приложением произошли изменения. По порядку. Очень удобно, что теперь в описания на сайте вставлены картинки, сразу видишь, что получишь. Наборы стали больше, большая сцена с интересными деталями и сразу 2 музыканта. И наконец приложения, теперь оно не вылетает и не виснет. Загружаться стало куда быстрее и добавились новые песни.
    Достоинства:
    Улучшено все. Запоминающиеся минифигурки. 16 битов. Большая сцена. Приложение не виснет.
    Недостатки:
    Приложение поддерживается не на всех гаджетах.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари