>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

395 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Яскравий набір під стать мультфільму!
Світовий тур LEGO Trolls Райдужний автобус (41256) вже у продажу! Шанувальникам буде дуже весело приєднатися до Поппі, Купера, Хмарного хлопчика (і 3 хмарним малюкам) в цьому дивовижному ігровому наборі, натхненним фільмом "Тролі Світовий тур". Вони можуть зібрати всі класні елементи цього детального набору, а потім відтворити свої улюблені сцени з фільму. 6 фігур тролів втілюють цікаву гру у життя. У цьому наборі на кожному кроці щось відбувається! Діти можуть повеселитися на іграшковій автобусної станції. Потім, коли прибуває гусеничний автобус, вони можуть зібрати всіх своїх фігурок тролів в поїздку. З мініфігурками Поппі і Купер Троль, а також чотирма збірними персонажами  хмарною  Дівчиною і його трьома хмарними малюками, є багато можливостей для творчої гри. Творчі подарунки, натхненні новим фільмом Тролі  це ми.

Особливості:

  • З 6 героями тролів, є багато можливостей для удаваної гри, як Поппі, Купер і Хмарний хлопчик, хмарні малюки веселяться на автобусній зупинці перед тим, як стрибнути в Райдужний автобус.
  • Дітям сподобається бачити рухомі очі та колеса на цьому дивному іграшковому автобусі-гусениці. На автобусній зупинці теж дуже весело: фетрова квітка, сидіння, що рухаються і штанга, щоб Поппі могла гойдатися на своєму волоссі.
  • Шукаєте милі креативні ідеї подарунків? Що ж, іграшковий автобус-гусениця, безумовно, відрізняється на усьому фоні, що робить цей фантастичний ігровий набір (41256) відмінним вибором! Ідеально підходить для дітей від 6 років, це весела збірка для тих, хто любить грати в транспортні засоби.
  • Для шанувальників LEGO з'явився новий спосіб будівництва: з цифровими інструкціями PLUS! Доступне в безкоштовному додатку LEGO Life, ця будівля LEGO для цифрової епохи з класними інструментами, які допоможуть молодим будівельникам!
  • Серія колекційних іграшок LEGO дозволяє фанатам Тролі створювати свої улюблені сцени, грати з персонажами Тролі і відтворювати історії з фільму Тролі Світовий Тур.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці та розбиранні   і використовується з 1958 року.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари