>
В наявності
299 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

54 шт.
0 шт.
20 × 1 × 16 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

   Бажаєте отримати щось невелике, пов'язане з мультфільмом про тролів або порадувати свою дитину? Що ж, така нагода з’явилася з набором ЛЕГО "Візок Поппі", в якому Трояндочка відправляється в чергову пригоду і кличе всіх з собою.

   Мініфігурка в даному наборі ЛЕГО одна - Трояндочка. Вона є головною героїнею двох мультфільмів про тролів і саме навколо неї розгортаються всі події. Як і в них, вона має рожево-пурпурний колір шкіри і вражаючу високу зачіску. Трояндочка одягнена в синє плаття з бірюзовою спідницею, а з аксесуарів - бірюзова пов'язка на голову і гітара. На жаль, браслет дружби не передбачений.

   Негоже головній принцесі тролів ходити так далеко своїми ногами, тому, для зручності, у візок у неї запряжений великий, але досить милий жук. Виконаний в яскравих кольорах, він нікого не залишить байдужим. На антенках у нього розміщені блакитні нотки, віддаючи данину музичній тематиці самого мультфільму.

   Барвистий візок, схожий з римськими колісницями, рухається за рахунок жука і великих рожевих коліс, які до того ж досить стійкі. Позаду Трояндочки розміщена масивна фіолетова скриня. Скрипковий ключ і 8 нот, які розміщені в ньому, можуть бути потенційно використані в інших наборах серії. А Вам, після складання, доведеться з'ясувати, навіщо ж вони їй потрібні в дорозі.

   Дітям або тим, хто придбає цей набір "Візок Поппі" (30555) випаде унікальна можливість створити власну історію: куди, навіщо, чому і як надовго відправляється Трояндочка. Можливо, на шляху її чекають небезпеки, а, можливо, вона зможе знайти нових друзів. Вирішувати Вам. Не пропустіть можливість взяти участь у пригодах разом з Трояндочкою.

  Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари